BRUKA I SRAMOTA! Po nalogu komita, uklonjen transparent podrške mitropolitu Joanikuju
Youtube/Printscreen

Predsednik Opštine Kotor Vladimir Jokić naložio je da bude uklonjen transparent podrške mitropolitu Joanikuju koji je bio postavljen preko magistrale u neposrednoj blizini Luke Kotor.

To je i učinjeno danas oko 14 časova. Zbog transparenta „ Kotor je uz mitropolita“, pre dva dana grupa građana je organizovala i proteste, kada je bio blokiran put ispod transprarenta. Oni su predali i prijavu kotorskoj Komunalnoj policiji i inspekciji, koji su dali nalog Direkciji da ukloni sporni transparent.

Sada je to završeno po nalogu predsednika opštine.

Jedan od protestanata Zoran Jablan kazao je da su nakon protesta dobili poziv od gradonačelnika Jokića da razgovaraju kako bi se ovaj problem rešio na miran način.

-Dogovoreno je i dato nam je čvrsto obećanje da će transparent biti uklonjen danas do 12 časova. Međutim to se nije desilo do tog termina, a nakon naše ponovne reakcije, transparent je uklonjen oko 14 časova ,dogovor ispoštovan. Nadležne službe su uklonile transparent. Mi smo potom otišli na Trojicu i uz pomoć meštana skinuli naš transparent podrške Cetinju koji je ranije tamo bio postavljen- kazao je Jablan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading