MEDOJEVIĆ NIKAD GLASNIJI Izašli smo na crtu zverima, ovo nisu fensi žurke!
Foto: TV Pink/printscreen

- Nismo se krili! Uvek u prvim redovima borbe za slobodu!

Teško je ovo gledati i slušati. Nismo svi ćutali i spuštali glave. Neki su se borili. U skupštini, medijima, ispod šatora, na ulici, ispred zlikovačkih hordi režima…

Gledali smo ih u oči i govorili istinu.

Izašli smo na crtu zverima! I sad nas kukavice, poltroni, špijuni, plaćenici, koji su sedili u kući i navijali za režim i njihove kerbere, proglašavaju nepodobnima. Izazivamo negativne emocije kod dela javnosti…

Ovo nisu fensi žurke po klubovima, degustacije koktela, prezentacije skupih auta, slikanja sa sponzorušama, šmrkanje kokaina po WC-ima. Ovo nisu NVO projekti, okrugli stolovi, lažni osmesi, fiktivni grantovi, ručkovi sa diplomatama, etikecija, politička korektnost, power point prezentacije, tabele, grafikoni, publikacije….

Ovo je borba za život i opstanak ovog naroda.

I u njoj nema ništa estetsko. To je krvava borba besnih, razočaranih, krezubih, siromašnih, izbrazdanih, ogorčenih, ojađenih, opljačkanih… Ovo je vapaj za pravdom i slobodom. Nema tu ničega lepog, fensi, konstruktivnog, tananog, delikatnog.

Postoji samo vatra u srcu i sjaj u očima željnih slobode i pravde! To je borba za život! Postoji samo cilj , nada, hrabrost, žrtva i borba!

Samo složno! Samo jako! Jer mi smo front! Demokratski front! - napisao je Nebojša Medojević na Fejsbuku. 

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading