kupatilo
Profimedia.rs
kupatilo
Foto: Profimedia.rs

1. Peškiri i tepisi
To što ih koristimo isključivo za brisanje ne znači da peškiri ne mogu biti savršen ukras kupatila. Ovaj detalj itekako je upečatljiv pa ga možete savršeno spariti sa tepihom u istom tonu. Poigrajte se s nekom od žarkih boja ili ipak spojite dve nežno pastelne nijanse.

2. Boje zidova
Iako su pločice najlepši ukras kupatila, zidovi u boji mogu da izgledaju jednako atraktivno. Izaberite neku od intenzivnih boja koja se uklapa u vaš enterijer kupatila i njome obojite samo jedan mali deo zida. To može biti prostor iza ogledala, police ili lavaboa. Krep trakom oblepite zid i obojite deo unutar traka i vaš ukras je gotov.

kupatilo
Foto: Profimedia.rs

3. Zavesa za tuširanje
Ako nemate tuš kabinu sa staklenim ili plastičnim vratima, zavese za tuširanje idealan su ukras. Danas ih možete pronaći u raznim bojama  koji će u trenu osvežiti prostor. Uskladite ih uz boju pločica ili tepiha i peškira.

4. Držači pribora za ličnu higijenu
Čašice za četkice za zube, stalak ili posuda za sapun, posuda za WC četku samo su neki od detalja koji mogu da postanu najlepši ukras kupatila. Poigrajte se sa setovima zanimljivih boja i uskladite ih uz detalje.

5. Dekorativni predmeti
Kupatilo je idealan prostor za detalje poput svećnjaka, vaza ili ukrasnih posuda s kamenčićima ili veštačkim cvećem. Iako je reč o sitnicama, one u malom prostoru kao što je kupatilo mogu da izgledaju vrlo efektno.