ZVERSKO BATINJANJE Reketaši gazili vlasnika kafića u Boru! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
Tanjug

 

Brutalno pretučen jer je odbio da plaća reket! Batinaši Bojan Bakoč (26) i Dejan Janićijević (33) iz Bora uhapšeni su u subotu popodne jer su Draganu S. (44), vlasniku kafića iz Bora, usred bela dana automobilom preprečili put na kružnom toku u ovom gradu, a onda ga udarali i šutirali po glavi da bi ga naterali da im svakog meseca plaća određenu svotu novca za njihovu „zaštitu“!

 

Dragan u izjavi za Alo! kaže da je napadnut 15. maja, oko 17 sati, u centru Bora, i tvrdi da su njegov brat Srđan i on već četiri godine na meti reketaša.

- Bojan je pre četiri godine kaišem davio mog brata da bi ga naterao da im plaća reket. Dok je bio na robiji, poslao je svog kuma u sportsku radnju mog brata i tada je iznudio patike, a čim je izašao na slobodu, hteo je da nas reketira. Očevici su u subotu zvali policiju i mog brata jer nisu smeli da priđu batinašima. Policajac je skinuo Bojana sa mene, dok ga je moj brat pred patrolom pitao: „Dokle, bre, više?! Zašto si ovo uradio?“, na šta je on hladnokrvno uzvratio: „Daćeš mi jedan lokal i više vas nećemo dirati!“. U Boru im niko ništa ne sme, a privedeni su tek kada sam rekao da ću sve ispričati medijima i kada sam angažovao advokata Radmila Stojića iz Beograda - priča Dragan, kome je glava posle batina bukvalno izobličena!

 - Moj brat je u subotu slavio sinu rođendan i porodično smo bili u igraonici. Pratili su moj kombi automobilom „seat“ dok sam majku vozio kući. Kada sam krenuo po ženu i sina (11), preprečili su mi put na raskrsnici. Malo sam prikočio i čuknuo im auto, a onda su istrčali napolje. Bojan je prvi nasrnuo na mene, dok je Dejan bio maskiran i iz džepa je vadio bokser. Video sam mu lice tek kada je došla policija. Oborili su me na asfalt i udarali, oko 15 minuta, bez prestanka -  rukama, bokserom i nogama po glavi! Hvala bogu da nemam ništa polomljeno - kaže Dragan i dodaje da je iz bolnice izašao na lični zahtev.

ZVERSKO BATINJANJE Reketaši gazili vlasnika kafića u Boru! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Privatna arhiva

 

 

- Ne mogu da dozvolim da me maltretiraju bivši robijaši i ljudi bez dana radnog staža! Janićijević je tek izašao iz zatvora, robijao je tri godine zbog pokušaja ubistva, dok brat i ja celog života radimo! Uvozili smo vozila, a sada imamo kafić i igraonicu -  navodi Dragan i ističe da će se njegov advokat boriti da napadači ostanu iza rešetaka.

Osumnjičenima je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu. 

Suze sina bolnije od modrica

Dragan kaže da ga prijatelji zovu da provere da li je dobro i da se uplaše kada ga vide.

- Najmanji problem su mi modrice po glavi i vratu, kao i gušenje... Duša me boli kad moj sin zaplače kada me vidi - iskren je Dragan.     

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mita

17.05.2021 13:06

Policija ne radi ništa, sudstvo ne postoji! Vrlo napredna država!