VREĐAO DEVOJKU, PA NASRNUO NA NJENOG DRUGA Petar poznat javnosti od ranije, iza sebe ima dugu nasilničku istoriju
Printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P.Đ. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se tereti da je tridesetogodišnjoj devojci, sa kojom je donedavno bio u emotivnoj vezi, odmah nakon raskida počeo da šalje uznemirujuće preteće i uvredljive poruke, a u jednom klubu joj je prišao i vređao je, saopštio je MUP.

Petar Đurić koji je uhapšen ima dugu nasilničku istoriju.On je sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića iz Majdanpeka.Postao je poznat javnosti kada je učestvovao na demonstracijama i njegova izjava "Ćale ovo je za tebe" brzo se proširila društvenim mrežama. On je izjavio da sve to radi "za ćaleta" koji je preminuo od koronavirusa u zemunskoj bolnici, jer kako mladić tvrdi "nije bilo respiratora".

Ovaj mladić je inače poznat kao nasilnik iz Majdanpeka koji je s drugarima maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazića u Gimnaziji "Mile Arsenijević Bandera". Đurić je neko vreme proveo u Americi gde je studirao i igrao košarku, ali ga u Majdanpeku pamte kao vrlo problematičnog.

Njegov poznanik je otkrio za medije da je Đurić bio jako problematičan.

- Pošto su njegovi roditelji bili imućni, Petar je među prvima dobio mobilni s kamerom i stalno je izazivao nevolje, snimao je svašta i snimke kačio na internet. Dok je bio u gimnaziji, bio je baš problematičan, ali ga je štitila majka, koja je tu predavala likovno, a samim tim i drugi profesori. Dolazio je u školu samo da napravi neki problem - priča nekadašnji Petrov poznanik.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading