Draganu Bjelogrliću ukinut pritvor
Alo/ Dejan Briza

 

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u niškom hotelu “Ambasador” sa leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

 

 

 

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Strašno

24.08.2021 13:27

Ko je sad ovde kome prijatel, brak drzave i pravosudja, ni drzave ni pravosudja...

sara

24.08.2021 14:05

Sramota za tužilaštvo, treba pokrenuti postupak protiv sudije koji ne rade svoj poso kako treba!!!. Svi smo svedoci kako je siledžija namerno i nasilno prišao Antonijeviću i da nije bio sprečen od pojedinaca, ubio bi ga!!!!. Nadmeno i sa osmehom je došao u tužilaštvo bez lisica i ko bajagi izvinuo se i kaje se, pa je pušten!!!. Poigrao se sa tužilaštvom, sutra će opet isto da uradi!!!!. Hajde svi da se bijemo, kada ćemo biti privođeni bez lisica i pušteni na slobodu, ili to nije za svakoga!!!!.