ZADAVIO LJUBAVNIKA GOLIM RUKAMA Milan Spasić (38) zvani Anči uhapšen zbog stravičnog ubistva
Facebook

 

Ubistvu je prethodila svađa dugogodišnjih partnera, transvestita i žrtve, koja je u sredu uveče eskalirala nezapamćenom tragedijom u ovom kraju. Kako za Alo! kaže sestra od tetke ubijenog Danijela, Ilona Đ. (45), njen brat bio je desetak godina u vezi sa Anči, a svađe između ljubavnika su bile učestale.

- Nakon što je zadavio Danijela došao je kod mene i priznao da ga je ubio. Ja sam odmah pozvala Hitnu pomoć. Kada su stigli na mesto zločina, Anči je doktorima rekao da nije mogao da ga trpi. „Nisam više mogao da ga podnesem, morao sam da ga ubijem“, rekao je doktorima. Nije hteo da beži i predao se - rekla je Ilona.

Određeno mu zadržavanje

Kako je saopštila zrenjaninska policija, Milan Spasić je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. 
 

Ona kaže da je Danijel od 2013. godine bio u invalidskim kolicima, jer je pao sa bandere i od tada je primao socijalnu pomoć.

ZADAVIO LJUBAVNIKA GOLIM RUKAMA Milan Spasić (38) zvani Anči uhapšen zbog stravičnog ubistva

Danijel Crnjin foto:Facebook

 

- Bubrezi su mu otkazali, povredio je i kičmu, operisan je i nikada nije prohodao. Transvestit Milan, zvani Anči, bolovao je od epilepsije. Obojica su bili bolesni. Danijel je dostao pio, bio je alkoholičar, a neposredno pre ubistva otišao je u prodavnicu da kupi alkohol. Šta se posle dogodilo, ne znam tačno, ali znam da su se često svađali - kaže Ilona.

ZADAVIO LJUBAVNIKA GOLIM RUKAMA Milan Spasić (38) zvani Anči uhapšen zbog stravičnog ubistva

Anči foto:Facebook

 

Transvestit Milan Spasić, kojeg su svi zvali Anči, bio je rodom iz Beograda. Obojica su živeli u Danijelovoj trošnoj kući na periferiji Novog Bečeja.

- Anči se oblačio kao žensko, a upoznali su se u zatvoru. Danijel je robijao četiri godine zbog silovanja jedne žene koju je napao na pijaci u Novom Bečeju, a transvestita je doveo kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje. Anči se oblačio kao žensko, šminkao se i nosio brushalter - kaže Danijelova rođaka Ilona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bilji

01.10.2021 11:26

Silovao zenu pa posle xiveo sa travestitom?