MUP NA NOGAMA Kuću Džonića danonoćno čuva policija
Alo/D.Briza

Ispred kuće penzionisanog vatrogasca Gorana Džonića (59), koji se sumnjiči za ubistvo tročlane porodice Đokić, ekipa Alo! zatekla je patrolu policije, koja ovo velelepno zdanje čuva 24 sata!

- Kada smo prišli dvojici policajaca, koji stoje ispred kuće i pitali ih da li smemo da uđemo unutra i razgovaramo sa roditeljima osumnjičenog Gorana Džonića, ljubazno su nam rekli da su zaduženi za obezbeđenje dok se istraga ne okonča i da niko ne sme da uđe unutra. Meštani Moravca kažu da u kući žive otac i majka Gorana Džonića.

- Roditelji Džonića izlaze, po potrebi idu u prodavnicu. Ako na ulici sretnu nekoga smeju da pričaju jer oni nisu osumnjičeni, ali meštani, rodbina i novinari ne mogu kod njih. Policija će čuvati kuću dok traje istraga jer postoji mogućnost da se unutra krije još neki bitan dokaz - kaže meštanin Moravca, i pokazuje da na svega 20 koraka od Džonića živi majka ubijenog Gorana Đokića. Goran Džonić je u pritvoru KPZ Niš, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, na koje je prebacio krivicu govoreći da su navodno umešani u zločin.

- Oni se nalaze u odvojenim ćelijama i međusobno nemaju kontakt. Sinovi su posle hapšenja naveli da imaju alibi, a tek predstoji saslušanje svedoka koji to eventualno mogu da potvrde - kaže naš izvor.  

Svedoci od 1. novembra 

Saslušanje svedoka u slučaju ubistva porodice Đokić zakazano je za 1, 2. i 3. novembar u Višem javnom tužilaštvu u Nišu, kaže za Alo! advokat Andrija Magdelinić, koji sa bratom Mladenom brani Kostadina i Aleksandra Miloševića, koje je Džonić označio kao saučesnike. - Braća su raspoložena, imaju dobar tretman. Ubeđeni su da će posle saslušanja svedoka biti pušteni. Supruge i majka mogu da ih posete, ali će dozvolu dobiti tek posle svedočenja - kaže Mladen Magdelinić.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading