UŽASNA POZADINA CELE PRIČE Isplivala stravična fotografija devojke koju je otac ubio sa sestrom i majkom! (FOTO)
Facebook/Alo! Ilustracija/J.V.

Anastasija se bavila šminkanjem i pridružila se akciji protiv nasilja u kojoj su devojke objavljivale slike na kojima su našminkane tako da izgledaju pretučeno. Da li je Anastasija na taj način slala poruku, nažalost, nikada se neće saznati. Rođaci kažu da je Zdravko porodicu godinama zlostavljao, a kada je konačno uhapšen, sudija ga je pustio na slobodu!

UŽASNA POZADINA CELE PRIČE Isplivala stravična fotografija devojke koju je otac ubio sa sestrom i majkom! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Protiv Goranovića je policija podnela krivičnu prijavu u maju 2020. zbog nasilja prema supruzi Mirjani i ćerki koje je zlostavljao od 2016. do 2020. godine. Na predlog tužilaštva određen mu je pritvor jer se u toku istrage skrivao, pa je postojala opasnost od bekstva. Uhapšen je 30. jula ove godine, a 20. decembra umesto da mu se na predlog tužilaštava produži pritvor, sud ga je pustio na slobodu.

Potresan status gimnazije o ubijenim sestrama u Somboru dodatno rastužio celu Srbiju (FOTO) - Alo.rs

Par dana kasnije pojavio se na vratima doma i započeo nezapamćen krvavi pir. Kako se sumnja, nožem je preklao suprugu, a zatim ubio ćerke. Nakon toga je zapalio kuću i dok je vatra gorela, popeo sa na potkrovlje gde se obesio. Tokom uviđaja, u džepu njegovih pantalona pronađen je krvavi nož.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading