SRBIN NAPRAVIO HAOS U BEČU "Zapaliću bordel jer ku*va neće grub seks!"
EPA/Christian Bruna

 

Drama u Austriji zbog seksa! Srpski državljanin (34) uhapšen je u Beču jer je hteo da zapali javnu kuću. Prostitutka nije želela grub seks s njim, a zatim nije htela da mu vrati novac, zbog čega je mušterija histerisala i pretila zaposlenima u bordelu, saznaje Alo!

Tragikomični incident dogodio se u nedelju, 9. januara, u bečkom naselju Brigitenau nedaleko od centra grada, mahom naseljenom ljudima s prostora Balkana. Policija je oko 16.30 časova dobila poziv iz jednog bordela iz kojeg su zaposleni traže pomoć i zaštitu od „poludelog“ klijenta.

Pojavio se zastrašujući snimak. Mateja Periša tuku i bacaju u Savu? - Alo.rs

- Srbin je došao u javnu kuću, a zatim otišao u sobu sa prostitutkom. Ubrzo se čulo vikanje i svađa, a zatim je razjareni klijent počeo da preti svim zaposlenima da će zapaliti javnu kuću - navode austrijski mediji, i dodaju razlog sukoba:

Devojku napao šrafcigerom

Pre nedelju dana uhapšen je još jedan Srbin (31) u Austriji kada je svojoj devojci pretio da će je ubiti šrafcigerom. Došlo je do svađe među tim parom, a zatim je muškarac u toku rasprave pobesneo i uzeo šrafciger. Devojka je u večernjim satima pozvala policiju i prijavila dečka. Policija ga je na licu mesta uhapsila, a zatim mu je izrečena kazna zabrane prilaska.

- Muškarac je tražio grub seks s prostitutkom, što uključuje udaranje i vređanje. Prostitutka je to odbila i oko 16 sati prestala da mu pruža uslugu. Klijent je tada podivljao, počeo da vređa ženu i da traži nazad novac jer je nezadovoljan njenom uslugom. Nazivao je ku*vom i drugim pogrdnim nazivima. Pošto je žena odbila da vrati novac, nastao je haos. Počeo je da preti svim zaposlenima u bordelu da će da zapali javnu kuću ukoliko mu ne vrate novac. Radnici su odmah pozvali policiju, jer je situacija postala već ozbiljna - tvrde lokalni mediji, a potvrđuje portparol bečke policije Kristofer Verhnjak.

Policija je stigla u bordel i na licu mesta uhapsila pobesnelog muškarca.

- Na ispitivanju u policiji muškarac je tvrdio da nije istina da je tražio novac nazad i da je hteo da zapali javnu kuću. Ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret - navodi kleinezeitung.at

Nije poznato da li je muškarac bio pod uticajem alkohola ili narkotika.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading