PEDOFIL VRAĆEN U ZATVOR Otac: Ćerka je zaplakala od sreće!
Foto: Alo.rs

Nakon pisanja našeg lista, kazna sustigla kamenoresca koji je silovao devojčicu iz Belotića.

- Zagrlila me je jako i zaplakala kada je čula da je Mačak vraćen u pritvor! Deca nam nisu izlazila iz dvorišta, bili smo kao u zatvoru. Hvala vam svima! - opisuje za Alo! Stanka Ć., majka devojčice (13), za čije je silovanje optužen njihov radnik Aleksandar Isaković Mačak, ćerkinu reakciju kada su joj saopštili da je manijak vraćen u pritvor!

PEDOFIL VRAĆEN U ZATVOR Otac: Ćerka je zaplakala od sreće!

Foto: Alo.rs

 

Posle šest meseci od stravičnog događaja sud je doneo je skandaloznu odluku da optuženom Isakoviću ukine pritvor uz još skandaloznije obrazloženje da se mediji više na bave Isakovićem i da ukidanje pritvora pedofilu neće uznemiriti javnost. Optuženi za silovanje devojčice živi u komšiluku žrtve, o čemu sud očigledno nije razmišljao. Međutim, nakon što se podigla bura u javnosti, opet je vraćen u pritvor, i to opet zbog uznemirenja javnosti.

- Apelacioni sud u Novom Sadu preinačio je odluku o slučaju Aleksandra Isakovića koji se tereti za obljubu deteta. Pritvor mu je određen ponovo po tački 4, a koja se odnosi na uznemirenje javnosti - navodi izvor.

Sud nije mislio na dete

Posle puštanja Isakovića na slobodu, roditelji su bili ogorčeni i razočarani u pravosuđe.

- Psihijatar i psiholog su doneli odluku da se ona na sudu više ne pojavljuje, a ni slučajno da ne bude suočena s optuženim, a oni ga vratili. Oni se igraju s našim životima, bude li mi se nešto dogodilo s detetom, ne znam šta da radim. Oštrio je nož za naše dete i sve druge. Je l’ treba  svaki dan da proživljavam agoniju i pričam po medijima da bi oni bili zadovoljni - kazao je ranije Vladan za Alo!.

Roditelji nesrećne devojčice su se istovremeno smejali i plakali kada su saznali da je Isaković vraćen u pritvor.

- Sad sam malo bolje, pravo da vam kažem, vratili ste mi malo osmeh na lice posle deset dana. Hvala vam što ste uznemirili javnost i svakog građanina u Srbiji, ne znam šta drugo da kažem, sedimo i čekamo kao u zatvoru, nismo ni danas puštali decu u školu - rekao je otac Vladan u šali povodom skandaloznog obrazloženja suda da javnost više nije uznemirena, i dodaje da su saopštili deci lepu vest:

PEDOFIL VRAĆEN U ZATVOR Otac: Ćerka je zaplakala od sreće!

Foto: Alo.rs

Aleksandar Isaković Mačak

- Sad je upravo supruga išla da kaže deci, izdvojili smo se da ne slušaju deca... Zagrlila je suprugu jako i zaplakala. Mi živimo kao u zatvoru, samo nam dođu komšije i to je to. Kada smo izlazili, i tad smo organizovali ljude da dođu kod nas kući da ih čuvaju, jer ne znamo šta će manijaku da padne na pamet. Hvala medijima što ste nas podržali kao roditelje, da nije bilo vas, ne znam šta bi bilo... Ovde je reč o najtežem psihičkom oporavku, udari se čovek pa to prođe, ali duševni bol, to treba meseci da prođu da bude dobro - kazao je otac Vladan. 

Podsetimo, Aleksandar je godinama radio u kamenorezačkoj radnji devojčicinog oca. Kobnog dana, u junu prošle godine, on i devojčica bili su na istoj proslavi rođendana u Bogatiću, a sumnja se da ju je Aleksandar u toku večeri izveo na prevaru iz sale, a zatim je silovao u obližnjem dvorištu. Posle toga se vratio u salu i veselio se s njenim roditeljima kao da se ništa nije dogodilo.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading