NAVIJAČI GA IZBOLI PRED DEVOJKOM I DRUGOM Inspektori pregledaju snimke, traže JEDNU STVAR (FOTO)
Foto: Aleksandar Nalbanjan

Aleksandar Tatalović (21), koga su preksinoć na Petlovom brdu u Beogradu brutalno pretukla i izbola petorica huligana, podlegao je povredama u Urgentnom centru par sati nakon prijema.

NAVIJAČI GA IZBOLI PRED DEVOJKOM I DRUGOM Inspektori pregledaju snimke, traže JEDNU STVAR (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Tatalović je napadnut u sredu uveče oko 22.30 sati u Ulici 11. krajiške divizije dok je šetao sa devojkom! Ona je policajcima ispričala da su se napadači odjednom stvorili.

- Rekla je da su Aleksandar i ona izašli iz parkića i prolazili pored ulaza 51 kada su napadači u čoporu dotrčali. Navodno su imali šalove jednog beogradskog kluba preko lica, ali nije sigurna kog. Oni su se odmah ustremili ka nesretnom mladiću. Tukli su ga štanglama, rukama i navodno lancima, a zatim, dok je pokušavao da se odbrani, više puta je izboden. Devojku koja je sve vreme dozivala u pomoć niko nije dirao. Kada je Aleksandar pao na travu, napadači su pobegli - kaže izvor Alo! blizak istrazi.

Pogledajte uznemirujuće slike sa lica mesta:

Prema njegovim navodima, sumnja se da se radi o unapred organizovanoj sačekuši, ali nije isključeno ni da je Aleksandar greškom ubijen, pošto on nije pripadao kriminogenoj sredini.

Brat poginuo u udesu

Ubijeni mladić je živeo na Vidikovcu sa majkom, ocem i starijom sestrom. Njegova porodica je već preživela jednu tragediju kada mu je stariji brat stradao u saobraćajnoj nesreći. Komšije kažu da je Aleksandar držao prodavnicu, da mu je otac taksista, majka radi u sudu, a ima i sestru koja studira.

- Aleksandar je bio lepo vaspitano dete. Nikada nije pravio probleme i svi se pitamo zašto on. Pre nedelju dana preminuo je Acin deda - rekle su komšije.

Policija je i tokom jučerašnjeg dana radila na pronalaženju tragova.

- Sa okolnih zgrada su uzeti video-snimci kako bi se utvrdio pravac kretanja napadača, a zatim i njihov identitet. Takođe, inspektori od Aleksandrovih prijatelja pokušavaju da saznaju da li je imao neke probleme ili neprijatelje - rekao je naš sagovornik.

NAVIJAČI GA IZBOLI PRED DEVOJKOM I DRUGOM Inspektori pregledaju snimke, traže JEDNU STVAR (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Stanari ulice požalili su se novinarima Alo! da je kraj „pod opsadom dilera i narkomana“ čim se spusti mrak i da je tako zadnjih šest godina.

- Noću više ne sme da se prođe. Ovde se okupljaju razni likovi, neki dolaze sa Vidikovca. U pitanju su navijači Partizana, barem oni tako sebe predstavljaju. Često znaju da izbiju tuče, a pre oko dve godine skoro na istom mestu je mladić upucan. Svi znaju da se ovde prodaje droga - rekao nam je stariji gospodin dok je posmatrao inspektore kako pretražuju teren i tragaju za dokazima.

Kako kažu komšije njegovih roditelja, nekoliko sati pre zločina došao je da ih poseti.

- Te večeri smo ga videli kako motorom dolazi kod roditelja, nismo ni slutili da je to poslednji put da ga vidimo - pričaju komšije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading