PUCAO SEBI U GLAVU I PREŽIVEO Novi detalji jezive tragedije na Novom Beogradu, policajac NIJE otvorio vatru na kolege
Tanjug

U pitanju je policajac Ž. D. starosti oko četrdeset godina, navodi portal "24sedam". Navodno, kada je video patrolu pucao je u njih, a potom u sebe.

- Video sam njegovog oca kada je izašao iz zgrade. Čovek se bukvalno uhvatio za glavu. Ne znam sta se desilo. Začuđeni smo. Čim smo videli vesti krenuli smo ka njihovoj zgradi. Ja tu porodicu poznajem. On je čovek radio ozbiljan posao... U šoku smo - kaže komšija iz susedne zgrade za ovaj portal.

Prema nezvaničnim saznanjima, policajac koji se odlučio na ovaj čin bio je na operaciji. Njemu nije bilo dobro poslednjih dana i navodno je išao po bolnicama. Navodno, nije imao nameru da puca na svoje kolege.

Iako je prema prvim informacijama bilo reči da je pre toga pucao na policijsku patrolu, to ipak nije tačno. Kako nezvanično saznaje "Informer" na licu mesta policija je pronašla jednu čauru.

Teško povređenog Ž.D. Hitna pomoć je prevezla u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život. 

- Videli smo policiju kada je došla. Uznemirilo nas je sve to. Ne znamo šta je bio motiv svega ovog. Jedino što znamo da je ostao živ i da je u bolnici - kažu komšije.

Istraga ovog slučaja je u toku. Organi reda napustili su lice mesta oko 17 časova.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading