UNAKAZIO MAJKU, ONA GA BRANILA Monstrum A. J. (28) sa Zvezdare uhapšen zbog nasilja u porodici
Foto: Printscreen

Beogradska policija uhapsila je A. J. (28) zbog sumnje da je u četvrtak u stanu na Zvezdari udario oca, a majku J. J. (59) brutalno pretukao! Nasilnik se po dolasku policije pravio da spava, a nesrećna žena je tvrdila da je sama sebe pretukla!

Kako saznajemo, policija je reagovala po prijavi oca nasilnika koji ih je pozvao u pomoć. Nesrećna žena je zbrinuta na odeljenju neurohirugije Urgentnog centra, a zatim je operisana zbog izliva krvi u mozak. Sinu je određen pritvor od 48 sati zbog nasilja u porodici, nakon čega će biti priveden tužiocu. Izvor „Alo!“ objašnjava da je majku napao iz čistog hira.

- Zbog neke banalnosti zaključao je majku u sobu, dok se otac nalazio u drugoj prostoriji. Nakon toga je počeo da se iživljava nad njom. Tukao ju je kao najgoreg neprijatelja pesnicama i nogama. Otac je čuo zapomaganje supruge i pokušao da zaustavi sina, koji je tada i njega napao. Nakon toga, on je pozvao policiju - objašnjava naš izvor.

UNAKAZIO MAJKU, ONA GA BRANILA Monstrum A. J. (28) sa Zvezdare uhapšen zbog nasilja u porodici

Foto: Alo/ilustracija

 

Kako dodaje, patrola je nesrećnu ženu zatekla potpuno izubijanu.

- Lice joj je bilo modro, povrede je imala i na rukama. Međutim, na pitanje šta se dogodilo, ona im je rekla da se iznervirala i da je samu sebe udarala. Policajci su potom ušli u sobu osumnjičenog koji je ležao na krevetu prekriven ćebetom. Glumio je da je iznenađen. Tvrdio je da ništa nije čuo i da majku nije ni pipnuo, a kada ju je video upitao je šta joj se dogodilo?! - priča sagovornik.

Međutim, policajci su primetili da su mu pesnice oguljene i da na garderobi ima kapljice krvi.

- Kada su ga upitali otkud mu krv i povrede na rukama, on je zaćutao. Nakon toga je priveden - kaže izvor iz policije, i dodaje da ranije iz ove porodice nije bilo prijava za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading