UŽIVEO SE U ULOGU IZ SPOTA Leskovački reper oteo devojku, pa njenim roditeljima tražio otkup
Foto: privatna arhiva

Tamo ju je tukao i pretio joj smrću ukoliko ne dobije novac.

Zbog sumnje da je oteo devojku, pa od njenih roditelja tražio otkup, leskovačka policija uhapsila je lokalnog repera Nemanju P. (28)!

Kako je ranije saopštio MUP, on se sumnjiči da je od 14. marta uveče do 15. marta posle podne, u kući u okolini grada držao svoju devojku protiv njene volje, kao i da ju je terao da od porodice traži 3.000 evra kako bi je pustio. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

UŽIVEO SE U ULOGU IZ SPOTA Leskovački reper oteo devojku, pa njenim roditeljima tražio otkup

Foto: privatna arhiva

 

 

Kako Alo! saznaje, reč je o momku koji je član lokalne rep grupe.

- Dosad su objavili nekoliko spotova koji nisu prošli baš najbolje. Za šta su mu trebale pare koje je pokušao da iznudi, da li za novi spot ili neke dugove, pokazaće istraga koja je u toku. Očigledno da mu repovanje ne ide baš sjajno, kao i njegov pokušaj da bude kriminalac - kaže izvor Alo!.

Interesantno je da u pesmama, koje je objavio, Nemanja P. peva o skupim automobilima, lakim devojkama i opasnom životu. U jednoj od njih kroz stihove je nagovestio da je spreman da uradi nešto slično.

„Ona hoće da se vrati, ja kažem da mi plati... Ja sam đavo koji dolazi po svoje, ja nemam vremena čak ni za ljude moje. Gledam samo sebe i pratim sjajne zvezde“ , stihovi su u jednoj pesmi na Jutjubu.

Tri godine za otmicu

i duplo više za iznudu

Nemanja P. tereti se za protivpravno lišenje slobode i pokušaj iznude. Za otmicu devojke preti mu do tri godine zatvora, dok mu za drugo krivično delo sledi mnogo stroža kazna. Prema krivičnom zakoniku, ko u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist, silom ili pretnjom prinudi drugog da nešto učini ili ne učini na štetu svoje ili tuđe imovine, kazniće se zatvorom od jedne do osam godina.

Prema rečima našeg sagovornika, nema sumnje da se Nemanja uživeo u neku od uloga u svojim spotovima, što će ga veoma skupo koštati. Kako on objašnjava, reper je devojku odvezao u svoju vikendicu u selo Mala Grabovnica, udaljeno desetak kilometara od Leskovca. Tamo ju je terao da telefonom pozove porodicu i traži im da hitno donesu 3.000 evra, ukoliko žele da je pusti.

- Devojka je preživela strašne traume. Tukao ju je, iživljavao se nad njom i sve vreme joj je pretio da će je ubiti. Nije svejedno kada ste zatočeni sa manijakom u četiri zida i niste sigurni šta će sledeće da uradi - priča naš izvor.

Zabavljali se par dana

Naš sagovornik objašnjava da su se Nemanja P. i oteta devojka zabavljali tek nekoliko dana.

- Istraga treba da pokaže da li je on tipovao nju pre neko što su započeli vezu ili je tokom zabavljanja saznao finansijsko stanje njenih roditelja, pa je pokušao da izvuče novac na ovako strašan način - dodaje naš sagovornik.

U utorak posle podne Nemanja P. je verovatno shvatio da je njegov plan neostvariv i da se neće izvući tako lako, pa je iznenada odlučio da je pusti.

- Automobilom ju je odvezao kući i usput joj je rekao da ne sme nikom da ispriča šta se dešavalo prethodna dva dana. Kazao je da ima ljude koji će je pratiti i da će joj nauditi ako pokuša nešto da uradi. Međutim, ona je u dogovoru sa članovima svoje porodice odlučila da ga prijavi nadležnima - kaže naš sagovornik.

 

Kopirao repera sa najglupljom tetovažom

Slučajno ili namerno, Nemanja P. počinio je zločin sličan onom za koji je bio optužen i američki reper Sulja Boj. Njega je devojka 2016. tužila da ju je pretukao, oteo i kablovima vezao za stolicu u njegovoj garaži u Los Anđelesu. Kada se posle šest sati oslobodila, otišla je u bolnicu, gde su joj konstatovali tri naprsla rebra i potres mozga.

Sulja je poznat i kao reper s najglupljom tetovažom - logom modne kuće „Guči“ na čelu!

Sa Nemanjom P. je najpre obavljen razgovor i, nakon što je dao iskaz, on je pušten na slobodu. Tek kada je tužilac uvideo da ima čvrst slučaj, policija ga je uhapsila.

UŽIVEO SE U ULOGU IZ SPOTA Leskovački reper oteo devojku, pa njenim roditeljima tražio otkup

Foto: privatna arhiva

 

 

Numero čeka suđenje

Krajem prošlog meseca prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv repera Uroša Radivojevića (28), poznatijeg kao Numero. On je  uhapšen 5. januara zbog nasilja u porodici.

Kako je tada saopštilo tužilaštvo, on je priveden zbog sumnje da je vršio psihičko i fizičko nasilje nad bivšom vanbračnom partnerkom L. C. tokom 2020. i 2021. godine, sve do 22. oktobra prošle godine. Tužilaštvo je u optužnom predlogu sudu predložilo da repera proglasi krivim i izrekne mu kaznu u trajanju od godinu i po dana zatvora, kao i zabranu približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading