OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZVRŠIO MASAKR KOD ČAČKA  Meštani govore o velikom problemu koji je imao (FOTO)
Privatna arhiva

I. G. je nakon zločina pobegao, ali ga je policija locirala oko 9 časova jutros i ubrzo je usledilo hapšenje u naselju Obrež, nedaleko od mesta zločina.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZVRŠIO MASAKR KOD ČAČKA  Meštani govore o velikom problemu koji je imao (FOTO)

Rina

 

Tragedija se dogodila sinoć oko 10 sati uveče, a tela najbližih članova porodice pronašao je brat napadača kad se vratio iz grada.

- Svi su u šoku, u tom kraju svi vrata drže otključana jer je svima moglo da se desi. On je spustio roletne na kući i to je uradio između 21 i 22 časa, a brat je leševe našao u 2 sata posle ponoći, tako što je razvalio vrata i zatekao roditelje i dedu zaklane. Poznat je kao vrlo problematičan momak, ali niko nije očekivao da može da se desi ovakva tragedija.

Mladić je od ranije, kažu, poznat kao problematičan. Komšije navode i da je imao problema sa drogom.

Upravo ta činjenica navodi na sumnju da je ovo teško zlodelo počinio pod potpunim uticajem droge. Posle teškog zločina Ilija se dao u bekstvo, ali je nedaleko od kuće lociran i uhapšen.

Motiv stravičnog zločina, kakav ovaj kraj ne pamti, još nije poznat, a sumnja se da se mladić sinoć posvađao sa roditeljima, a da je onda uzeo noć iz kuhinje i nasmrt iz izbo.

Tela ubijenih poslata su na obdukciju.

DETALJI MASAKRA U ČAČKU Ubica spustio roletne, pa zaklao porodicu!

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
S2

09.04.2022 13:30

Posle učinjenog pokolja, pobegao je sa lica mesta. To govori da je, u vreme zločina, BIO SVESTAN šta je uradio. Dakle NEMA GOVORA da je bio pod "potpunim uticajrm droge" u tom trenutku.