IZAZVAO PET SAOBRAĆAJKI ZA DVA MESECA Visoki načelnik policije pijan lupao vozila po Beogradu!
Foto: Printscreen

Umesto da kao načelnik službe zadužene da istražuje prestupe i kriminal unutar redova srpske policije, D. K. visokopozicionirani funkcioner MUP Srbije preokupiran je “peglanjem” svojih prestupa kojih je toliko da je jedan novinski članak nedovoljan da se pobroje, pa ćemo se u ovom baviti samo saobraćajkama koje je navedeni policajac na funkciji, uglavnom pod dejstvom alkohola, počinio tokom prošle godine.

SKIDALA NOVAC KLIJENTIMA SA RAČUNA Uhapšena radnica pošte, prisvojila preko 2 miliona dinara - Alo.rs

Istražujući slučaj načelnika D. K., i uvidom u dokumentaciju koju poseduje saobraćajna policija, ovaj visokopozicionirani funkcioner je u 2021. godini izazvao nekoliko saobraćajki, polupao više civilnih i službenih vozila, te napravio štetu od blizu 1.000.000 dinara, piše u obračunu štete "Generali" osiguranja u koje je 24sedam imao uvid. 

Sporno je, međutim, što se u zapisnicima sa uviđaja ne pominje njegovo ime, pa za izazvane prekršaje i počinjenu štetu odgovara NN lice.

Pas iujedao devojčicu u Preševu - Alo.rs

Prema navodima odlično obaveštenog izvora 24sedam, saobraćajke koje je izazvao D. K. zataškala je saobraćajna policija Savski venac, međutim, za sve što je uradio postoji dokumentacija, ali i svedočenje pripadnika sa uviđaja, primoranih da na poziv svojih nadređenih u zapisnike unesu ono što im je naređeno. Jednom prilikom, kad su stigli na uviđaj, na njih je čak potezano oružje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading