HAOS NA SUĐENJU MARJANOVIĆU Sukob sudije i odbrane Zorana, prikazane ključne fotografije - evo šta je rekao optuženi (VIDEO)
Foto: Tanjug/STRAHINJA ACIMOVIC

Usvojen je zahtev odbrane da se sasluša veštak, a glavni pretres ponovo je zakazan za 15 jun u 10 časova, u sudnici broj 1.

Predsednik sudijskog veća sudija Jelena Škulić na prethodnom ročištu zatražila je da joj se dostave fotografije optuženog, koje su snimili foto-reporteri u noći nestanka pevačice.

Fotografije su danas prikazane i na njima se vidi blato na garderobi koja je uzeta od Marjanovića kada je priveden.

O svim fotografijama se izjasnio Zoran: 

"Ceo dan sam bio u istoj garderobi, nisam se uopšte presvlačio. U tome sam došao na nasip sa Jelenom i Janom, tu garderobu su mi oduzeli službenici MUP-a kada su me priveli, a jedino šta nisam imao to je kožna crna jakna koju mi je otac doneo dok sam bio u policiji".

Odbrana Zorana Marjanovića imala je dva zahteva za rekonstrukciju događaja i saslušanje Dušana Keckarevića, veštaka s Biloškog fakukteta.

Saslušan je i veštak Dušan Keckarević na okolnosti da li je na Zoranovim pantalonama  pored blata moralo da bude i krvi.

Prvi deo suđenja obeležila je rasprava između sudije i odbrane Marjanovića gde su advokati rekli da sud preuzima ulogu tužioca i da je aktivniji od samog tužioca. 

Zamenik tužioca Nikola Uskoković smatra da je rekonstrukcija suvišna i da ne bi razrešila pravnu stvar.

Sledeće ročište zakazano je za 15. jun.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading