OVO JE UBICA LUKE ŽIŽIĆA Stefan uhapšen u štek stanu u Kraljevu, mislio da je umakao policiji (FOTO)
Foto: Alo!

Stefan M. (23) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je u kafiću “Ritual” na Novom Beogradu 28. aprila ubio vlasnika lokala Luku Žižića (37).

Osumnjičeni je prema nezvaničnim informacijama evidentiran kao izvršilac 12 krivičnih dela i već je osuđivan.

Dela za koja je terećen su krađa, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neuračunljivost, teška telesna povreda, ugrožavanje sigurnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On je uhapšen juče u jednom štek stanu u Kraljevu.

OVO JE UBICA LUKE ŽIŽIĆA Stefan uhapšen u štek stanu u Kraljevu, mislio da je umakao policiji (FOTO)

Foto: Twitter/printscreen

 

Podsetimo, kamere su snimile ubistvo kao i uhapšenog Stefana, koji je obučen u radničko odelo, sa kačketom i maskom na licu ušao u kafić, tražio da ide do toaleta, a onda prišao stolu za kojim je sedeo Žižić i zapucao u njega.

Žižićev brat i prijatelji skočili su da ga biju, ali je ubica u opštem metežu uspeo da pobegne na električnom trotinetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sajkaca

06.05.2022 14:03

Mozda i gresim ali mislim da ovo skrivanje imena i prezimena kriminalaca vise zaista nema nikakvog smisla. Ako si vec odabrao taj put onda puno ime ,prezime i ako treba imena roditelja , cemu to skrivanje. Mislim da je za drustvo bolje da znaju skime imaju posla, taj je nekome komsija , poznanik,rodjak...