ZAKLAO UČITELJICU ZBOG DUGA OD 3.OOO EVRA? Podignuta optužnica za ubistvo Snežane Đuričić (47) iz Barajeva
Foto: Privatna arhiva/Alo!

Monstrum! Protiv Slavoljuba J. (62), koji se tereti da je pre dva meseca zaklao učiteljicu Snežanu Đuričić (47) u njenoj letnjoj kući u Barajevu, a potom pokušao da ubije i sebe, podignuta je optužnica! Kako saznajemo, Slavoljub je nesrećnu ženu mesecima pre ubistva proganjao da mu da 3.000 evra koje mu je navodno ona dugovala za poljoprivredne radove!   

Stravičan zločin dogodio se 12. maja u porodičnoj kući učiteljice iz Barajeva. Policiju i vatrogasce zatekao je stravičan prizor, jer su u njenoj letnjoj kujni ležala dva iskasapljena tela. Snežana je bila izbodena po vratu i telu, a Slavoljub je takođe bio preklan, ali živ, pa je zbrinut u bolnici. Ubrzo je utvrđeno da je Slavoljub usmrtio nesrećnu ženu nožem, a da je zatim pokušao samoubistvo.

ZAKLAO UČITELJICU ZBOG DUGA OD 3.OOO EVRA? Podignuta optužnica za ubistvo Snežane Đuričić (47) iz Barajeva

Foto: Alo.rs

optuženi Slavoljub J.

- Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Slavoljuba J. jer je iz koristoljublja, nakon svađe zbog novca, ubio S. Đ. u njenoj kući u Barajevu.  Optužnica kojom se Slavoljub tereti za krivično delo teško ubistvo predata je Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju - navodi tužilaštvo.

Komšije primetile požar!

Slavoljub i Snežana pronađeni su zahvaljujući komšijama koje su videle vatru i dim na njenom imanju. Oni su pozvali vatrogasce i obavestili Snežaninu porodicu.

- Zvali su i Snežanu, ali se nije javljala! Vatrogasci su gasili vatru, a zatim su rođaci i službenici ugledali dva tela u lokvi krvi u letnjoj kuhinji. Nažalost, Snežana nije davala znake života - ispričao je ranije jedan meštanin.

Kako nezvanično saznajemo, on je tvrdio da mu učiteljica duguje novac za obavljene poljoprivredne i sezonske radove na njenom imanju.

- Tražio je da mu isplati 3.000 evra na ime dnevnica! Novac je tražio nekoliko meseci unazad, ali je ona odbijala da mu ga preda, smatrajući da mu ne duguje te pare. Pošto je kobne večeri odbila da mu da pare, među njima je u letnjoj kujni došlo do tuče, u kojoj je Snežana pokušavala da iz njegove ruke istrgne nož na preklop dužine 10,5 centimetara. Tom prilikom je zadobila povrede glave, vrata i po telu, od kojih je preminula na licu mesta - navodi izvor Alo!, i dodaje da je zatim usledio bizarni nastavak.

- Nakon što je usmrtio Snežanu, Slavoljub je otišao u pomoćnu zgradu na njenom imanju, gde je na tavanu polio benzin i zapalio seno. Tom prilikom se povredio, jer je zadobio opekotine leve ruke, a potom se vratio do letnje kuhinje i nožem se isekao po vratu - kaže naš sagovornik.

Njega su policijski službenici zatekli na licu mesta, sa nožem u džepu gornjeg dela trenerke. Zbog povreda koje je sam sebi naneo, hitno je operisan.

- Nakon što se opravio, otpušten je iz bolnice i odmah sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, gde se branio ćutanjem - navodi izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading