STRAVIČNO SVEDOČENJE Policija pustila ženu da prođe do kuće gde ju je Borilović sačekao i ubio!
Foto: Printscreen

Tako svedoče očevici tragedije u kojoj je ubijeno 10, među kojima i dvoje dece, i ranjeno šest osoba, a potom je likvidiran i ubica.

– Kad je policija već bila na kritičnoj lokaciji i navodno je obezbedila, kako nam to uporno tvrdi šef cetinjske policije Dalibor Šaban, jedan od očevidaca je video da jedna ženska osoba, sa kesama u rukama, nesmetano ide ka svojoj kući u Medovini. Policijski službenici je nisu zaustavili, nisu joj ograničili dalje kretanje, niti je upozorili i tako je došla u zonu dejstva oružja Borilovića. On je pucao u njenom pravcu i ubio je – preneo je Pobjedi svedočenje ovog očevica Cetinjanin Aleksandar Saša Zeković, inače koordinator Građanske inicijative „21. maj“.

Primera neadekvatnog obezbeđenja kritične lokacije, dodaje on, ima još i o tome će, kako je najavio, građani/očevici govoriti.

– Uprava policije intenzivno pokušava da demantuje gotovo svaki navod o njenim propustima na Cetinju pri čemu ne pruža nikakve dokaze za svoje tvrdnje. Filip Adžić i Zoran Brđanin, za sada, nisu reagovali u odnosu na neoborive tvrdnje građanina, koji je i očevidac događaja, a koji je pozvao policiju čak četiri puta kako bi ukazao što se dešava na kritičnoj lokaciji – dodao je sagovornik.

On je pozvao ministra unutrašnjih poslova da „pažljivo presluša pozive sa registrofona Dežurne službe policije i komunikaciju sa radio veze koju su starešine CB Podgorica ostvarili sa policijskim službenicima na kritičnoj lokaciji“.

Monstrum hteo da ubije još dvoje dece, baka ih krila u WC-u! - Alo.rs

Nenad Kaluđerović u svojstvu građanina saslušava se u Višem državnom tužilaštvu - Alo.rs

PORODICA MONSTRUMA SA CETINJA U STRAHU OD KRVNE OSVETE Žena i deca se odmah sklonili iz Herceg Novog - Alo.rs

Majka sahranjena sa sinovima - Alo.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading