OVO JE PROZOR SA KOG JE PALA BEBA Svaki propust vaspitača biće najstrože kažnjen! (FOTO/VIDEO)
Foto: Enis Sadiku

- Dete je dovezeno, dijagnostika je u toku, još uvek se ne može govoriti o stepenu povreda - saopštili su iz Dečje bolnice u Tiršovoj.

Dete je došlo u bolnicu u pratnji majke, a iz Tiršove su obavestili policiju o ovom događaju, koja se odmah uputila na mesto nezgode. 

Nezvanično, prema rečima vaspitačice, dečak je iskoristio trenutak njene nepažnje i popeo se na sto koji se nalazio pored otvorenog prozora.

Kako je reporter alo.rs saznao na mestu nezgode dečak je pao s visine od sedam- osam metara.

OVO JE PROZOR SA KOG JE PALA BEBA Svaki propust vaspitača biće najstrože kažnjen! (FOTO/VIDEO)

Prozor sa kojeg je palo dete, Foto: Enis Sadiku

 

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja upravo je obavešteno o incidentu koji se dogodio u vrtiću „Trčuljak“ na Miljakovcu, kada je dete starosti godinu dana ispalo kroz prozor.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić je tražio hitno izjašnjenje direktora o incidentu i okolnostima pod kojima se desio.

- Svaki propust zaposlenih biće najstrože kažnjen. Deca su nam najvrednija i sve mora biti prilagođeno pre svega njihovoj bezbednosti, a zatim i razvoju -  rekao je ministar Ružić i naglasio da je u ovom trenutku najvažnije da dete bude dobro.

Ministar je po hitnom postupku uputio prosvetnu inspekciju u vrtić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading