ALO! SAZNAJE Pobuna u zatvoru posle ubistva Vukotića: U ćelijama kavčana i škaljaraca nađene šipke, droga i mobilni telefoni
E-stock

"Službenici obezbeđenja Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u istražnom zatvoru, u prethodna dva dana, na osnovu operativnih saznanja, radom pretresa pronašli su i oduzeli četiri mobilna telefona, koja su bila u posedu pritvorenih lica. Uprava za izvršenje krivičnih sankcija će kontuinirno pratiti, te u saradnji s ostalim činiocima bezbednosnog sektora  sprečavati svako posedovanje nedozvoljenih stvari i predmeta (mobilne telefone) licima lišenih slobode, te preduzeti sve neophodne mere i radnje da se u opotpunosti onemogući unos istih" saopšteno je iz UIKS-a.

ALO! OTKRIVA U ubistvu Vukotića učestvovalo DEVET profesionalaca: Evo kako su locirali vođu škaljaraca i koje su bile njihove uloge!

Kako Alo! nezvanično saznaje, gotovo svi mobilni telefoni pronađeni su kod pritvorenika za koje se sumnja da su članovi kavačkog i škaljaraskog klana. Poslednja zaplena tih uređaja dogodila se nekoliko dana posle ubistva vođe "škaljaraca" Jovana Vukotića u Istanbulu. 

ALO! SAZNAJE Pobuna u zatvoru posle ubistva Vukotića: U ćelijama kavčana i škaljaraca nađene šipke, droga i mobilni telefoni

Jovan Vukotić / Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, ova akcija počela je protekle nedelje kada je u više navrata izvršen pretres prostorija koje koriste pritvorenici.

Dosad je, pored mobilnih telefona, oduzeta i supstanca za koju se sumnja da je droga, kao i šipke, tablete...

O svim pronađenim i oduzetim nedozvoljenim predmetima, a koji mogu biti interesantni u delu otkrivanja određenih kriminalnih delatnosti, biće obaveštene nadležne institucije u cilju preduzimanja mera i radnji iz svoje nadležnosti.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading