SAHRANJENA PETRA (2) KOJU JE OTAC UDAVIO Njena majka htela da uđe u raku, pa pala u nesvest, lekarima ponavljala: "Nemojte da me vodite" (FOTO)
Foto: Aleksandar Nalbantjan/Nemanja Gavrilov

Suzanu su pod ruku držale dve devojke dok je stajala pored sanduka i plakala za ćerkom.

Ona je najednom kleknula na zemlju i rekla da želi da uđe u raku kod svoje ćerke. Međutim, tada je izgubila svest i srušila se. 

Za to vreme, rođak porodice Budimirović je uplakan ponavljao: "Petra, nemoj da ideš, idemo kući". 

Suzana je ležala na zemlji oko deset minuta i svi ožalošćeni su se trudili da joj pomognu. Hitna pomoć je brzo stigla i odvezla je u bolnicu. Ona je, dok su je lekari vodili, zajecala: "Nemojte da me vodite, neću da idem". 

Podsetimo, Marko Budimirović (35) je pre zločina je navodno snimio video u kojem je najavio tragediju i prosledio ga na više adresa. Supruzi Suzani, s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici, poslao je SMS: „Ubiću dete i sebe!“.

SAHRANJENA PETRA (2) KOJU JE OTAC UDAVIO Njena majka htela da uđe u raku, pa pala u nesvest, lekarima ponavljala:

Foto: Facebook

 

Kako je Alo! već pisao, Marko je u klipu rekao da njegov život više nema smisla, te da će sa sobom u smrt da povede ono najvrednije što ima - ćerkicu. Sat vremena nakon što ga je navodno prosledio pojedinim prijateljima i nekim medijima, oko 14 časova poslao je poruku i Suzani s jezivom sadržinom. Ona je iste sekunde obavestila policiju, koja je intervenisala, ali je, nažalost, monstrum već bio ostvario svoju zamisao.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading