SVI DETALJI PUCNJAVE NA ZVEZDARI Diler preživeo 15 metaka, policija traga za napadačima! (FOTO)
Foto: Alo/ Nikola Todorović

Osuđivani diler droge Nikola R. (29) ranjen je u utorak u jedan sat posle ponoći u pucnjavi koja se dogodila u Ulici vojvode Vlahovića na Zvezdari. Policija traga za dvojicom maskiranih napadača zbog pokušaja ubistva.

Kako saznajemo, on je izrešetan sa najmanje 10 hitaca na parkingu između zgrada u tom naselju, i to nedaleko od kuće u kojoj živi. Napadači su u zasedi čekali da se vrati, a onda su zapucali.

SVI DETALJI PUCNJAVE NA ZVEZDARI Diler preživeo 15 metaka, policija traga za napadačima! (FOTO)

Foto: Alo/ Nikola Todorović

 

- Utvrđeno je da je tokom pucnjave ispaljeno najmanje 15 metaka. Toliko je čaura pronađeno, ali nije isključeno da je ispaljeno i više. Na osnovu pronađenih tragova i pregledanih snimaka sa sigurnosnih kamera, otkriveno je da je napadača dovezao saučesnik, te su se pritajili na parkingu i čekali metu. Jedan napadač je sačekao da se Nikola parkira i izađe iz automobila, a onda je otvorio vatru - rekao je izvor i dodao:

- Prvi meci su Nikolu pogodili u noge, stomak, trup, a on, iako ranjen, uspeo je da se povrati iz šoka i počne da beži. Potrčao je ka napadaču, koji je, ugledavši da trči ka njemu, ispalio još jedan metak. Zatim je ušao u automobil i pobegao. Na ostalim snimcima se vidi kako Nikola zatim prelazi ulicu i ulazi u prolaz između zgrada. On je tek pola sata kasnije pozvao Hitnu pomoć. Zanimljivo da niko od stanara nije policiju obavestio o pucnjavi, zbog čega se sumnja da je napadač koristio prigušivač - rekao je izvor.

SVI DETALJI PUCNJAVE NA ZVEZDARI Diler preživeo 15 metaka, policija traga za napadačima! (FOTO)

Foto: Alo/ Nikola Todorović

 

On je naveo da su juče policijski inspektori na osnovu snimaka pratili trag kretanja napadača kako bi utvrdili odakle su došli i kuda su pobegli.

- Policija je obavila razgovor sa Nikolom, koji je rekao da ne zna razlog napada niti da se ikome zamerio - rekao je izvor.

Žitelji tog dela ulice rekli su da ništa nisu čuli, ali da su videli policijske automobile.

- Video sam rotaciju tu kod prodavnice, oko dva sata iza ponoći. Pomislio sam da je bio neki udes. Za pucnjavu sam upravo saznao jer ceo kraj vrvi od policajaca koji za nečim tragaju. Zanimljivo mi je što pucnje niko u kraju nije čuo - rekao je žitelj Zvezdare.

Osuđivan zbog droge i tuča

Ranjenog Nikolu R., koji je operisan u Urgentnom centru, čuvaju policajci jer nije isključeno da će napadači pokušati ponovo da ga napadnu kako bi završili posao. Kako smo nezvanično saznali, Nikola je odranije poznat policiji. On je ranije osuđivan zbog droge i nasilničkog ponašanja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading