ŠOK DETALJI O MISTERIOZNOJ KONOBARICI MIKI: Pljačku veka isplanirala svega 250 metara od policije!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako prenosi nemački „Bild“, stan je prazan već dva meseca, a policija je u međuvremenu promenila bravu na stanu, ostavivši na vratima poruku: „Cilindar vaše brave je zamenjen. Pravi ključevi su kod policije“.

Portparol policije izjavio je za „Bild“ da su dobili brojne dojave.

-Da, dobili smo zaista dosta dojava. Veliki broj baš tokom Božića. Ali, očigledno da je reč o starim saznanjima i informacijama, jer je ona i dalje na slobodi. Očigledno nismo uspeli da joj uđemo u trag - rekao je on.

ŠOK DETALJI O MISTERIOZNOJ KONOBARICI MIKI: Pljačku veka isplanirala svega 250 metara od policije!

Društvene mreže

 

„Bild“ je razgovarao i sa komšijama koji su potvrdili da se ona u ovaj stan doselila u leto, 2021. godine.

-Nama se predstavila kao menadžerka poslovnice i rekla nam je da radi od podneva do uveče, uglavnom druge smene - rekao je jedan od njih.

U lokalnoj pekari kažu da su je viđali dok je šetala po kvartu.

-Živela je povučeno. Viđala sam je samo kada bi šetala sa svojim zgodnim partnerom i psom - kazala je radnica.

Odradila duplu prevaru!

Najnoviji detalji o misterioznoj Mirnesi S. koje su otkrili nemački mediji pokazuju da postoji mogućnost da je sve popularnija bivša konobarica Miki novac ukrala za druge ljude, a potom i njih prevarila!

Naime, nova saznanja ukazuju na to da je Mirnesa zapravo trebalo da transportuje novac s jedne lokacije na drugu. Umesto toga, ona je novac uzela i odnela ga sa sobom na lokaciju koja je zasad nepoznata svima, pa i nemačkoj policiji koja intenzivno traga za njom.

Mirnesa je među prijateljima poznata pod nadimkom Miki. U kompaniju koju je opljačkala zaposlila se proletos, a pre toga je radila kao konobarica. Kako se sumnja, ona je 14. oktobra, oko 15.10 sati, iz firme ukrala više od milion evra. Krađa je uočena istog dana, ali od Miki više nije bilo ni traga!

U svom saopštenju policija nije pojasnila na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac. Ponuđena je i nagrada od 37.500 evra za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading