OCU MONSTRUMU GODINA ROBIJE ZA NASILJE Pretukao petogodišnju ćerku lutkom jer nije pospremila igračke!
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Kako je saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, I. T. je u stanu u kom živi sa suprugom i dvoje maloletne dece ćerkicu, koja se nalazila na krevetu, uhvatio u predelu ruke i bacio je na drugu stranu kreveta, vičući na nju jer nije rasklonila igračke, nakon čega joj je plastičnom igračkom koju je držao u ruci zadavao udarce u predelu čela dok se igračka nije polomila, da bi potom oštećenoj patikom koju je uzeo iz cipelarnika zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok ju je drugom rukom držao za kosu.

Osumnjičeni je saslušan 14. novembra, kada je negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, Prvi osnovni sud u Beogradu mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor koji traje do danas.

U toku istrage kao svedok je ispitana majka oštećene D. T., izvršeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog I. T., kao i oštećene D.T., a pribavljeni su i izveštaji Gradskog centra za socijalni rad.

Međutim, on je 26. decembra na saslušanju u prostorijama tužilaštva priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je sa njim, u prisustvu branioca, zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici.

U skladu sa zaključenim sporazumom, Prvi osnovni sud u Beogradu je okrivljenog I.T. oglasio krivim i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, pri čemu mu je i produžio pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading