UŽAS! GRUPNO SILOVANJE U NIŠU Četvorica se iživljavala nad devojkom u niškom kafiću!
Foto: Shutterstock

U toku je ispitivanje slučaja navodnog čina grupnog silovanja devojke iz Leskovca u jednom od niških kafića dan pred doček nove godine. Prijava policijskoj upravu u Nišu stigla je 30. decembra.

Za sada još uvek niko nije uhapšen zbog silovanja Leskovčanke, ali se ubrzano radi na rasvetljavanju ovog slučaja, rečeno je Rešetki u Policijskoj upravi Niš.

Za sada još uvek niko nije uhapšen zbog silovanja Leskovčanke, ali se ubrzano radi na rasvetljavanju ovog slučaja, rečeno je Rešetki u Policijskoj upravi Niš.

Kako navode, devojci je ukazana lekarska pomoć i ona je sada na bezbednom mestu.

- Ovaj slučaj je jako uznemirio javnost i ubrzano radimo na rasvetljavanju cele situacije - rečeno je u PU Niš.

Prema pisanju medija, dvedasetosmogodišnja devojka iz Leskovca je zbrinuta u niški Klinički centar nakon što je navodno stigla prijava policiji da su je u kafiću u centru Niša silovala četvorica mladića. Ona je najpre Hitnoj pomoći prijavila da je silovana u ženskom toaletu jednog kafića u centru grada u Ulici Milorada Veljkovića Špaje, a policiji je kazala da su nad njom seksualno nasilje izvršila četiri mladića.

- Devojka se nakon silovanja uputila u svoj stan gde je počela obilno da krvari, a nije mogla sama ni da otvori vrata kada su došli policajci, pa su morali da obijaju ulaz - navodi izvor Telegrafa.rs iz niške policije.

Nakon stravičnog čina ona je otišla do svog stana, pozvala najpre svoju najbolju drugaricu, a zatim i Hitnu pomoć gde su je, navodno, uputili da ceo slučaj prijavi policiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading