UNUKA SRPSKOG GENERALA UBIJENA U PODRUMU KUĆE?! Novi detalji misterioznog nestanka Ane Volš u Americi!
Foto: Printscreen/Alo ilustracija M.J.

Policija je u podrumu kuće Srpkinje Ane Volš, rođ. Ljubičić (39), koja je misteriozno nestala 1. januara posle dočeka Nove godine u gradu Kohaset, u Masačusetsu, pronašla tragove krvi i krvavi nož, zbog čega se sumnja da je ubijena!

Potraga za Srpkinjom, inače majkom troje dece, zvanično je završena u subotu, ali su specijalci sa obučenim psima i s lopatama i u nedelju nastavili da pretražuju čitavo imanje porodice Volš.

UNUKA SRPSKOG GENERALA UBIJENA U PODRUMU KUĆE?! Novi detalji misterioznog nestanka Ane Volš u Americi!

Društvene mreže

 

- Iz kuće su izneli nekoliko kutija s dokazima, dok su iz garaže odvezli džip „volvo“, koji je u vlasništvu Aninog supruga Brajana - navodi izvor američkih medija.

Majka: Ne mogu da oprostim
sebi što joj se nisam javila...

Anina majka Milinka rekla je za medije da ju je ćerka zvala da joj čestita Novu godinu, ali da joj se ona nije javila.

- U novogodišnjoj noći ništa nije ukazivalo na ovakav scenario. Ana, Brajan, njihova deca i jedan prijatelji bili su u njihovom domu i uživali. On je otišao posle jedan sat, a Ana me je oko jedan sat iza ponoći pozvala kako bi mi čestitala Novu godinu. Ne mogu sebi da oprostim što se nisam javila! Spavala sam i, onako sanjiva, videla sam poziv i rekla sebi da ću je zvati ujutru. Ana je zatim pozvala svoju sestru, ali se ni ona nije javila, a njena kuma iz Beograda od muzike nije čula telefon - priča Milinka.

Brajan Volš (48) je nestanak svoje žene prijavio tek tri dana kasnije, a prekjuče je uhapšen zbog sumnje da je istražitelje obmanjivao tokom istrage, odnosno da im je davao netačne informacije u vezi sa slučajem.

Ipak, klupko je počelo da se odmotava nakon što je policija juče saopštila da je istragom uvrđeno da je Brajan dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vredna 450 američkih dolara, odnosno oko 50.000 dinara.

UNUKA SRPSKOG GENERALA UBIJENA U PODRUMU KUĆE?! Novi detalji misterioznog nestanka Ane Volš u Americi!

Foto: Printscreen/instagram

 

On je juče priveden u nadležni sud, gde je trebalo da se izjasni, ali do zaključenja ovog broja informacija o tome nije bilo.

Inače, kada su ga policajci uvodili u zgradu suda, on je sve vreme bio nasmejan, što su lokalni fotoreporteri zabeležili.

UNUKA SRPSKOG GENERALA UBIJENA U PODRUMU KUĆE?! Novi detalji misterioznog nestanka Ane Volš u Americi!

Twitter

 

Milanka Ljubičić, majke Srpkinje čija sudbina još nije jasna, juče je otkrila za medije da su Ana i Brajan kobne večeri, na proslavi Nove godine, imali gosta. 

Lokalna novinarka: Policija
daje polovične informacije

Džulijan Lima, novinarka televizije i portala Boston25 u SAD, izjavila je da je slučaj nestanka Ane Volš podigao čitavu Ameriku na noge i da su svi zabrinuti.

- Policija Anin slučaj vodi kao slučaj nestale osobe, a u petak je saopšteno da Brajan sarađuje s njima. Tri dana kasnije Brajan je uhapšen. Policija nije saopštila da je on uhapšen zbog ubistva niti bilo šta drugo, već zbog obmanjivanja u istrazi. Čekamo njegovo saslušanje, tada ćemo više znati. Policija je samo uopšteno rekla ko je poslednji video Anu. Nisu rekli ni da li je muž, dete, majka... - kaže Lima.

- On je otišao oko 1.30 sati posle ponoći, da bi Ana dva sata kasnije pozvala taksi da ide na aerodrom, odakle je trebalo da otputuje u Vašington. Tamo je firma u kojoj radi i kupili su kuću u kojoj ona živi. Plan je da suprug sa decom dođe čim srede potrebne papire za preseljenje. Tog jutra kada je ona izašla iz kuće Brajan je spavao. Ne zna se da li je ušla u taksi, ali je sigurno da u avionu nije bila. Čudno je da se tako dugo nije javila. To mi uopšte ne liči na nju. I da je otišla, ne bi dozvolila da se tako dugo nikome ne javi - rekla je Anina majka.

Ona je pomenula i da joj je Brajan rekao da misli da je Ana dobro i da „nije zabrinut“.

Podsetimo, članovi porodice su poslednji put videli Anu 1. januara oko četiri sata, kad je trebalo da ode na aerodrom „Logan“ u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington, gde radi u agenciji za nekretnine. Njen muž Brajan i firma za koju Ana radi nestanak su prijavili istog dana jer je Brajan jednom od zaposlenih navodno poslao poruku da se s njom nije čuo nekoliko dana.

Inače, Ana Volš je unuka srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba i najbližih saradnika Josipa Broza Tita.

Prijatelj: Anin nestanak Brajanov najveći strah

Američki mediji juče su preneli reči Brajanovog prijatelja, koji je njegovo hapšenje i potragu za Anom nazvao „apsolutno srceparajućom“.

- Internet je pun ljudi koji su se odlučili. Bili smo zabrinuti, kada nisu pronašli ništa, da će Brajan postati meta, glavni osumnjičeni. Znam ga godinama. Njegov najveći strah je da je Ana nestala. To je zaista srceparajuće - izjavio je porodični prijatelj, navodeći da je poslednji put sa Anom razmenio poruke u četvrtak, dan pre nego što je nestala.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading