OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE Evo čime se bavio, a iza sebe ima i udes!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

J. G, državljanin Crne Gore koji je, kako se sumnja, poslednji video živu Ivanu K. (26), studentkinju koja je 24. decembra 2022. nađena mrtva u svom iznajmljenom stanu na Zvezdari, radi kao vodič planinara na Prokletijama, a prilikom jedne takve ture on je i upoznao Ivanu.

Naime, Ivana je išla na Prokletije u novembru 2021. godine i tada je upoznala J. G.

- On je vodič turista tamo, živi u selu na Prokletijama. Ima i neki smeštaj za tursite, koji često posećuju ovu planinu. Tako je i Ivana godinu dana pre svoje smrti otišla na planinarenje. Ispostavilo se je J. G. bio vodič grupi planinara u kojoj je bila i ona - kaže naš izvor i dodaje da sudeći po objavama na društvenim mrežama, Ivana je i posle toga odlazila na planinarenje u Crnoj Gori.

- O tome svedoče fotografije iz februara 2022. godine na kojima su Ivana i J. G. na planinarenju - kaže izvor.

J. G. je na svojim profilima na društvenim mrežama često kačio fotografije planine, prirode, potoka, ali i kako vozi kajak i predstavlja se kao veliki ljubitelj prirode i seoskog i planinskog turizma.

J. G. je u oktobru meseci imao i udes u mestu u kom živi. Naime, on je tada okačio na društvene mreže fotografiju slupanog "Audija" uz komentar "dobro je, živ sam, zamalo da izađem na televizor".

OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE Evo čime se bavio, a iza sebe ima i udes!

Printscreen

 

O tome da su ubijena i J. G. bili izuzetno bliski govore i fotografije koje je on okačio na Instagram nakon što je Ivana pronađena mrtva. Na slikama su u prazničnoj atmosferi, kote jelku i nasmejani su.

- Ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo, anđele moj počivaj u miru. Voleo sam te i uvek ću te voleti - napisao je on u pomenutoj objavi. Kasnije je za medije objasnio da su on i Ivana bili prijatelji i "da su imali odnos kao brat i sestra".

- Možete da zamislite kolika je onda moja bol. Ona je volela zimu - rekao je on tada medijima.

Podsetimo, DNK tragovi J. G. su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da J.G, koji je inače iz Crne Gore, osumnjičen. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima medija, dopratio je kobne večeri Ivanu kući.

- Devojka je ubijena tako što joj je ubica jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta - kaže izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading