GDE SU DECA ANE VOLŠ? Njihove majke nema već deset dana: Brigu o sinovima preuzele su socijalne službe
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Njihove majke nema već 10 dana, kako je policiji prijavio njen suprug Brajan, kojem je određen pritvor zbog ometanja istrage.

Šta će nadalje biti sa decom još nije poznato, a ni Anina majka Milanka Ljubičić još ne zna gde su mališani i šta će biti sa njima.

Po američkom zakon, decu bi mogli da preuzmu rođaci, a ako se niko od rodbine ne javi, prebaciće ih u hraniteljske porodice, saznaje Bostona25.

Milanka je u suzama za medije rekla da se nada dobrim informacijama i najpozitivnijem ishodu po decu.

Podsetimo, Ana i Brajan Volš imaju tri sina od kojih najmlađi ima dve, a najstariji šest godina. Nakon što je Ana nestala, a ubrzo posle toga i njihov otac Brajan uhapšen, brigu o deci je preuzela socijalna služba.

Podsetimo, Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gde je trabalo taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage.

Srbija raspisala poternicu za Albancem zbog ubistva Ivane na Zvezdari - Alo.rs

Sa lisicama na rukama Brajan Volš našao se pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljavan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading