IZ SUDSKIH SPISA ISPLIVALA TAJNA BRAJANA VOLŠA Stručnjaci ga opisali kao sociopatu, fizički nasilnu osobu, a otac nije želeo da mu ostavi ništa u nasledstvo!
Foto: Alo/Alo ilustracija M.J.

Brajana Volša, supruga nestale Ane iz Beograda, u sudskim dokumentima opisuju kao "sociopatu" i "osobu od nepoverenja"!

Tokom sudskog spora oko imovine njegovog oca, prema sudskim dokumentima Brajan Volš je opisan kao nestabilna osoba.

- Poslednja volja i testament mog ujaka potvrđuje ono što je godinama govorio mnogim ljudima, a to je da ne želi da njegov sin Brajan nasledi bilo šta od njegovog imanja - navodi se izjava Brajanovog rođaka.

Takođe stručnjaci su se osvrnuli i na njegovo ponašanje.

- Brajan nije samo sociopata, već je i veoma ljuta i fizički nasilna osoba - navodi lekar Fred Peskatore.

IZ SUDSKIH SPISA ISPLIVALA TAJNA BRAJANA VOLŠA Stručnjaci ga opisali kao sociopatu, fizički nasilnu osobu, a otac nije želeo da mu ostavi ništa u nasledstvo!

Alo ilustracija M.J.

 

Podsetimo, Brajan je tokom 2018. ukrao iz doma svog oca Tomasa skupocene slike Salvadora Dalija, automobil i ostalu luksuznu robu. Kako prenose mediji, njegov otac je preminuo u Indiji u 71. godini, neposredno pre pljačke, što je Brajan iskoristio da se ušunja u vilu na obali Hulu, vrednu 710.000 američkih dolara.

- Porodica je Brajana optužila da je iz vile ukrao umetnička dela Salvadora Dalija i Džoan Miro vredna gotovo milion američkih dolara, ali i automobil i ostalu luksuznu robu - navodi izvor.

On je navodno planirao i da proda očevu kuću za 140.000 američkih dolara više od njene vrednosti. Ukradene stvari je hteo da proda na internetu, a o smrti oca nije obavestio nijednog rođaka. Međutim, sprečen je u tome jer je jedan od rođaka ipak otkrio njegove namere.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading