JEZIVE PRETNJE IZ PROŠLOSTI SE OBESTINILE Ana se plašila Brajana, policiju molila za pomoć: On će me ubiti!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Policijski izveštaji do kojih su došli mediji pokazuju da je Ana 2014. pozvala policiju u Vašingtonu i rekla im da joj je Brajan preko telefona pretio da će ubiti nju i njene prijatelje! Poziv je stigao samo godinu dana pre nego što je par rekao „da“ u Srbiji i godinama pre nego što je prijavljen njen nestanak na Novu godinu 2023. Iz policije su za „NBC Boston“ saopštili da je slučaj od tada „zatvoren“, jer je Ana nakon toga odbila da sarađuje sa tužilaštvom.

JEZIVE PRETNJE IZ PROŠLOSTI SE OBESTINILE Ana se plašila Brajana, policiju molila za pomoć: On će me ubiti!

Tanjug

 

- Ona je podnela prijavu u kojoj se potpisala kao Ana Knip, što je prezime njenog prvog supruga. Takođe, navela je adresu iz Vašingtona na kojoj je živela pre udaje za Brajana - prenose američki mediji.

Motiv ovih pretnji nikada nije otkriven, s obzirom na to da se Ana iz nekog razloga predomislila i više nije želela da ga krivično goni. U međuvremenu se i udala za Brajana, a svi prikupljeni dokazi nakon njenog nestanka ukazuju da je više od osam godina kasnije Brajan ostvario svoju pretnju!

Podsetimo, Brajan je zasad uhapšen samo pod optužbom da je doveo u zabludu policijsku istragu. Međutim, krvavi nož u podrumu, testera, sekira i tepih sa tragovima krvi koji su pronađeni na obližnjoj deponiji ukazuju na to da je on suprugu svirepo ubio, pa pokušao da inscenira njen nestanak, tvrdeći da je u četiri ujutru u novogodišnjoj noći iz njihovog doma u Kohasetu krenula poslom za Vašington!
 

JEZIVE PRETNJE IZ PROŠLOSTI SE OBESTINILE Ana se plašila Brajana, policiju molila za pomoć: On će me ubiti!

Twitter

 

 

Spremao nastup za javnost!

Brajan Volš po svemu sudeći je pripremao javnu objavu nakon Aninog nestanka, i to na ceduljici koja je ostala na stolu u njegovoj kući. Novinari su, međutim, uspeli da je fotografišu, uvećaju i razotkriju šta je pisalo.

Na slici se vidi presavijena beleška koju je napisao plavim mastilom i nosi naziv „Odgovor prijateljima“.

„Cenim vašu zabrinutost. Trenutno je moj fokus na pronalaženju Ane i druženju sa...“, piše na cedulji, dok se ostatak izjave ne vidi, ali se sugeriše da bi mogao da se odnosi na njihovo troje male dece.

Odmah ispod nje delimično je vidljiva druga beleška koja sadrži listu zadataka. Međutim, novinari nisu uspeli da je dešifruju jer se samo u trećoj stavci razaznaju reči „pozovi“ i „sutra“ , dok je ostatak nerazumljiv.

Na istom stolu su uslikana i dva pasoša i knjiga „Prepreka“.

On je nestanak prijavio tri dana kasnije, a prvi signal da Brajan ne priča istinu pojavio se kada je policija otkrila da je Anin mobilni telefon nastavio da pinguje iz njihove kuće dva dana nakon što je ju navodno napustila!

Nakon hapšenja, Brajan se izjasnio da nije kriv po optužbama i zadržan je u pritvoru. Sud mu je odredio kauciju od 500.000 dolara.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading