JOVANA KAO DA JE SLUTILA TRAGEDIJU Poslala drugarici poruku pre nesreće - ''Vozi bez ruku, nešto će se desiti''
Foto: Printscreen/Facebook

Osamnaestogodišnja Jovana J. koja je juče nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na starom grdeličkom putu samo nekoliko minuta pre udesa svojoj najboljoj drugarici poslala je poruku: "Vozi bez ruku, nešto će da se desi".  

Njeni drugari, maturanti leskovačke Ekonomske škole, kažu da je Jovana bila odličan đak, uvek nasmejana i pozitivna i divan drug, piše Rešetka.

''Ovo je strašno što se desilo. Ne možemo da verujemo. Samo pre mesec i po dana slavili smo njeno punoletstvo, a sada, umesto da zajedno spremamo mature, mi ćemo da idemo na njenu sahranu'', priča njena drugarica iz odeljenja.

Oni su se, navodno, te večeri vraćali iz leskovačke diskoteke u kojoj je nastupao Sloba Radovanović.

''Jovana je htela da se sa koncerta vrati taksijem kući, ali je Predrag ubedio da se vrati sa njima'', dodaje Jovanina drugarica.

Kako navode iz leskovačke policije to da je isti mladić pre pa godina takođe sleteo "bmw"- om maltene na istom mestu.

''On je pre dve godine na pravom putu kod pruge utrčao drugim ‘bmw’-om i skroz ga uništio. Ovde je zakazao sistem. Tužilaštvo i policija ne smeju da prave propuste kod ovakvih slučajeva, ma koliko roditelji bili moćni ili imali para'', komentariše izvor iz policije.

Podsetimo, osamnaestogodišnja Jovana J. iz Velike Grabovnice poginula je juče rano ujutru na starom gradeličkom putu kod Guberevca kada se BMW kojim je upravljao Predrag N. prevrnuo nekoliko puta i završio vankolovoza.

Sa njima u vozilu su bili i Andrija S. (18) iz Zagužana i Vladan S. (19) iz Male Grabovnice.

Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesrećna Jovana preminula na licu mesta.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading