DETALJI HAPŠENJA NARKO DILERA IZ BELVILA Video policiju, progutao drogu, pa završio na VMA! Evo kako se branio!
Foto: Privatna arhiva/Foto: MUP Srbije

Državljanin Bosne i Hercegovine Bojan T. (39) osumnjičen da je neovlašeno radi dalje prodaje, držao više od 2.7 kilograma kokaina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi Telegraf.rs

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredbom o sprovodjenju istrage, Bojan T. se tereti za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. Policija je pretresom stana u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi pronašla pomenutu drogu, vagicu za precizno merenje, kao i 70.000 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

DETALJI HAPŠENJA NARKO DILERA IZ BELVILA Video policiju, progutao drogu, pa završio na VMA! Evo kako se branio!

Foto: MUP Srbije

 

Kako nezvanično saznajemo, Bojan je uhapšen na Novom Beogradu kada je 12. februara oko 15:30 sati, kada je ugledavši policijske službenike Interventne jedinice 92, počeo da beži, i u usta stavio nekoliko pvc paketića u kojima se nalazio kokain. Policija ga je sustigla i pretresla stan u Belvilu u kojem neprijavljneo boravi, gde je pronađena pomenuta droga i novac.

Osumnjičenom je tokom pretresa pozlilo usled gutanja paketića sa drogom, pa je odvezen na VMA, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Ranije je osuđivan za istovrsna krivična dela.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading