PRIJATELJ NASTRADALOG VUKA O NJEGOVOJ TEŠKOJ ŽIVOTNOJ PRIČI Nedavno se zaposlio kako bi pomogao majci
Foto: Alo/Facebook

Kako govori porodični prijatelj porodice nastradalog mladića, njegova majka i sestra su neutešne.

- Kada su deca bila mala, njihov otac Zoran, moj pokojni drug, preminuo je od posledica moždanog udara. Samo je došao jedan dan i rekao da ga boli glava, nakon čega je rekao supruzi: „Čuvaj decu ako se meni nešto dogodi“, posle čega je pao i preminuo njoj na rukama - kaže sagovornik.

 

On dodaje i da se Vukova majka borila da sina i ćerku izvede na pravi put.

- Trudila se, radila, borila. Teško je podnela gubitak supruga, ali od saznanja da je i Vuka izgubila, non-stop je pod sedativima, samo gleda i ćuti, zanemela je od bola. Vuk se nedavno zaposlio kako bi pomogao majci, odnosno kako bi preuzeo brigu o porodici- netešno govori sagovornik.

Mladić će biti sahranjen u petak, a kako naš sagovornik dodaje, Vuk će biti sahranjen pored oca.

- Ceo život mu je falio otac, a sada će, nažalost, počivati pored njega. Strašno šta može da se dogodi, otišao je sa osmehom koji ga je krasio da upriliči rođendan drugarici, nakon čega se danima borio u bolnici, da bi sada organizovali njegov poslednji ispraćaj. Niko ne može da poveruje da je ovo moguće - zaključuje sagovornik.

Stravična tuča u Novom Sadu: Danas završeno suđenje osmočlanoj grupi - Alo.rs

Zbog stravične tuče uhapšen je Predrag R. (21), kom se na teret stavlja da je bezobzirnim, nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije Vuka. Predrag R. se sam predao policiji 7. februara u pratnji svojih roditelja.

- Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti - nezvanično je rekao izvor medija.

Tuča se dogodila tokom proslave rođendana dve devojčice, a sukob je izbio između dve grupe mladića – sa Miljakovca i iz Rakovice.

- Nije poznato da li je reč o nekom ranijem sukobu, ali je jedan od Vukovih prijatelja, koji su inače iz te grupe mladića iz Rakovice, čuvši da će biti tamo i druga ekipa sa Miljakovca – odbio da ide na rođendan. Kažu da je njih desetorica tuklo Vuka i njegovog drugara - kaže sagovornik.

Vuk je u tuči zadobio teške telesne povrede – oštećenje mozga, prelom vilice i oštećenje pluća.

- Pluća su u nekom trenutku osposobili, trebalo je da ima operaciju vilice, a pronašli su i neurohirurga koji je trebalo da ga operiše. Ipak, Vuk je dobio povišenu temperaturu usled čega je došlo do odlaganje operacije, i nažalost, Vuk je u međuvremenu preminuo- zaključuje izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading