KOMŠIJE OTKRILE ŠTA SE DESILO KOBNE NOĆI KADA JE ALEKSANDAR UBIO DRAGANU, PA SEBE Novi detalji tragedije u Bulevaru oslobođenja
Foto: Alo/Printscreen/ Instagram/ 192.rs

Supružnici su u spavaćoj sobi ležali jedno pored drugog, a Aleksandar je još davao znake života kada je Hitna pomoć stigla u stan na Voždovcu. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Aleksandar, posle svađe, hicem iz pištolja usmrtio svoju partnerku, a zatim pucao u sebe. 

Uznemirene komšije su u četvrtak oko 00.15 sati prijavili policiji da su čuli pucnjavu u zgradi. Stan u kojem se odigrao jezivi zločin navodno pripada Aleksandrovoj majci, o kojoj komšije imaju samo reči hvale. 

Srbin jedan od trojice koji su pretukli policajca u Nemačkoj - Alo.rs

- Čuli smo da se sve dogodilo malo iza ponoći, ali ja, kao i većina stanara, nisam ništa nisam čula pucnje, bilo je jako tiho. U tom stanu živi jedna divna žena, ona je ovde od kada zgrada postoji. Navodno je nedavno i renovirala stan, baš da bi se njen sin tu uselio. On je često dolazio u taj stan, njega smo viđali, ali ne i njegovu partnerku. Znam da je bio u nekim problemima, ali videli smo da se poboljšao i bili smo srećni zbog toga - ispričala nam je jedna komšinica, koja kaže da su je probudila rotaciona svetla policije i Hitne pomoći, ali sve do jutra nije znala o čemu je reč. 

Ni ostale komšije sa kojima smo juče razgovarali nisu čule nikakve pucnje ni svađu, a uglavnom i nisu poznavali supružnike čija su tela pronađena. Kažu samo da im je žao što se to dogodilo u njihovom komšiluku, pogotovo jednoj tako divnoj porodici. 

Istragu je vodio zamenik Višeg javnog tužilaštva koji je naredio da se tela prevezu na Institut za sudsku medicinu. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading