STAFORDI JOJ UNAKAZILI LICE Ispovest žene koju su napali psi u Boru: "Cela sam bila krvava, a oni su režali i ujedali" (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva/Društvene mreže

Tamara Novaković (33) iz Bora povređena je u četvrtak kada su je na sportskom terenu izujedali psi, najverovatnije rase staford!

Ona je najpre čula svoje dvorišne pse da laju, a potom je izašla pokraj stadiona da vidi šta se dešava.

- Videla sam momka i devojku. Pored njih su trčkarala dva psa, ne znam da li su bili stafordi ili bul terijeri. Veoma volim životinje, pa sam pozvala te pse uobičajenim, mirnim glasom - priča nam ova žena.

Tamara nije ni slutila da će je psi krvnički napasti. Oni su pritrčali do nje i gotovo u isti mah skočili i oborili je na beton. Nesrećna žena je pala, a dva psa su istovremeno nasrtala na nju, režala, ujedala je po celoj glavi.

- Doživela sam šok, ujedali su me po glavi, po arkadi, kosa mi je bila krvava. Ja sam pokušavala rukama da zaštitim lice i glavu, a psi su režali i ujedali - kaže nam Tamara.

Jeziva galama, lavež, vrisak žene, režanje pobesnelih pasa prolamali su se kroz taj deo grada.

Tamarin suprug i njena majka su, čuvši užasne zvuke, izleteli iz kuće i dotrčali do Tamare. I momak i devojka, vlasnici ova dva psa, dotrčali su.

- Oni su na sve moguće načine pokušavali da sklone pse od mene. Vukli su ih, udarali, vikali i, srećom, psi su prestali s napadom. Ceo napad je trajao oko 15 sekundi - kaže izujedana žena.

Iako okrvavljene glave i u šoku, Tamara je odmah pozvala policiju.

- Uzela sam mobilni i tada mi je prišla ova devojka i zamolila da ih ne prijavim, da ne zovem policiju. Odbila sam, a ona je pokušala da mi iz ruku otme telefon. Nije uspela i ja sam pozvala organe reda - priča Tamara.

Kada su momak i devojka shvatili da će policija ipak doći, odmah su sa svoja dva psa pobegli!

Po opisu napadnute žene, policija je pronašla ovaj par - K.D. (23) i M. J. (39) - i uhapsila ih.

Tamari su u borskoj bolnici sanirali rane od ujeda i ona je sada na kućnom lečenju.

Psi su oduzeti vlasnicima i trenutno se nalaze u borskom azilu. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading