AH, TAJ NESREĆNI TURČIN Kum pokojnog Šabana obišao njegov grob, za Alo! govorio i o ubici: "Nadam se samo jednom" (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Rajko Ristić/Alo!

Stojanović je za Alo! rekao da ne može da opiše bol, čak i posle četiri godine. 

- Svake godine odlazim na njegov grob na dan kada nas je napustio. Plačem u sebi, da niko ne vidi. Teško je rečima opisati ono što nosim u sebi. Nadao sam se da će se vremenom smanjiti bol, nestati. Ali ne, sve je veća i veća. Bez suza ne mogu da govorim. Taj nesrećni Turčin, koji je odgovoran za njegovu smrt, žalio se sudu i on mu je smanjio kaznu za tri meseca. Žalio se potom još jednom, ali je, srećom, ta žalba odbijena - rekao je Stojanović. 

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Giterslo, u blizini Bilenfelda. Pijani vozač Alsin Levent udario je otpozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović. Kralj narodnjaka i Kerić su poginuli, dok je Stojadinović teško povređen. Kako su tada javili nemački mediji, Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola (0,8 promila) i marihuane.

AH, TAJ NESREĆNI TURČIN Kum pokojnog Šabana obišao njegov grob, za Alo! govorio i o ubici:

Rajko Ristić/Printscreen/Društvene mreže

 

On je najpre bio osuđen na kaznu zatvora od tri godine i tri meseca, ali mu kazna potom smanjena na tri godine zatvora. 

Suđenju i izricanju presude prisustvovali su Šabanova udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela. S njima je pravdu čekao i sin poginulog Mirsada Kerića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading