TETKA UBIJENE DEVOJČICE ZATEKLA ZASTRAŠUJUĆU SCENU ''Miša je tukao dete, a ona je samo gledala''
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Prema rečima reportera beogradskog medija, koji su se uključili u jutarnji program iz sela Grljan kod Zaječara ceo nesrećni slučaj prijavila je tetka malene Petre, Tamara, koja je slučajno prolazila u momentu kada ju je očuh Miša krvnički tukao.

SVEDOČENJE MLADIĆA IZ NOVOG SADA KAKO JE OTET "Četvorica sa fantomkama su me presrela, pretukla i ubacila u gepek'' 

Kako je za beogradsku televiziju rekao Petrin deda, Ljubinko R. majka se sa decom kod novog muža odselila prošlog leta, a da o njima nije adekvatno vodile računa govore i komšije.

''Majka se odselila letos. Naterala je mog bratanca da se odsele, jer ovde nije mogla da radi šta hoće. Uhvatila se sa Mišom i otišla preko potoka. Ima još dvoje dece. Tokom ovog nemilog događaja bila je u domu drugog supruga Miše. Čujem da ju je tukao očuh'', kaže Ljubinko.

Kako obojica tvrdi deda Ljubinko, poznato je da je Miloš N. koristio nedozvoljene supstance.

TETKA UBIJENE DEVOJČICE ZATEKLA ZASTRAŠUJUĆU SCENU ''Miša je tukao dete, a ona je samo gledala''

Društvene mreže

 

Prema navodima reportera sa lica mesta, po selu se priča da je Jelenina rođena sestra Tamara zatekla očuha kako tuče devojčicu i da je majka u tom momentu bila pored, ali nije reagovala.

''Sestra rođena je slučajno prolazila kolicima kada je Miša udarao Petru, a majke je navodno bila tu i ništa nije preduzimala, a tetka Tamara ju je odvela u Dom zdravlja, gde je više puta urađena bezuspešna reanimacija. Sve se to dešavalo u večernjim satima'', ističu sa beogradske televizije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
alex

22.02.2023 09:36

Nema suda i sudije, samo po kratkom postupku....sta dalje ocekivati kada je ovo uradio malom neduznom bicu.

Rajko

22.02.2023 10:08

@alex - Strašno. Sada će advokati, tvrditi da je neuračunljiv, pa veštačenja. Takav monstrum mora da nestane sa lica zemlje.

Enis

22.02.2023 10:09

Dozivotna kazna za monstrume koji su oduzeli zivot nevinom detetu!

Divna

22.02.2023 10:10

Pa zver cuva svoje malene. Ovo nije ni covek ni zivotinja, s njima treba zavrsiti na isti nacin....tuci ga dok ne skonca. Sud je za njega spas...

ej

22.02.2023 10:21

2 godine? digao ruku na dete 2 godine i ubio ga? nedozovljene supstance, na to će da se vadi sad jel? ej demokratijo sta si ti donela zlog čovečanstvu, u propast idemo

Profesor

22.02.2023 10:33

Ne samo njega i nju sa njim pravo u zatvor. Beda ljudska.