MISTERIOZNA SMRT NIŠLIJE Na grudima imao ranu od uboda nožem, policija sumnja na cimera i njegovog sina (FOTO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

M. G. i Aleksandar živeli su u iznajmljenom stanu u podrumu zgrade u Ulici Nikole Kopernika u Nišu, dok je M. M. često obilazio oca. Šta se tačno dogodilo kobnog 1. marta, kada je Aleksandar pronađen mrtav, pokazaće istraga koja je u toku.

- Beživotno telo A. D. s ubodnom ranom u predelu grudi pronađen je u njihovom zajedničkom stanu. U istoj prostoriji pronađen je i nož za koji se sumnja da je njime izvršeno ubistvo. Na njemu su bili tragovi krvi i on je poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo čija je krv, ali i ko ga je držao u ruci - objašnjava izvor Alo!.

MISTERIOZNA SMRT NIŠLIJE Na grudima imao ranu od uboda nožem, policija sumnja na cimera i njegovog sina (FOTO)

Društvene mreže

 

Kako se nezvanično saznaje, otac i sin osumnjičeni su jer su poslednji bili u kontaktu s žrtvom, a da nešto kriju, inspektori su posumnjali kada su utvrdili da je neko brisao krv sa poda.

- Njih dvojica su najpre tvrdili da se A. D. sam povredio nožem, ali tragovi na licu mesta bacaju sumnju. Šta se tačno dogodilo između njih, da li je zaista reč o samoubistvu ili zločinu i, ukoliko se tako pokaže, ko je imao kakvu ulogu, pokazaće istraga koja je u toku - navodi naš sagovornik.

Čeka se obdukcija

Nakon uviđaja telo Aleksandra D. poslato je na obdukciju koja bi trebalo dodatno da razjasni ovaj slučaj, dok će u međuvremenu otac i sin biti privedeni na saslušanje.

- Obdukcija pre svega treba da pokaže da li je nesrećni čovek mogao sam sebi da nanese kobni ubod nožem ili je to neko drugi uradio. Istraga još traje - kaže izvor Alo!.

Stanari zgrade u kojoj je Aleksandar pronađen mrtav kažu da ni uhapšene ni stradalog ne poznaju dobro, ali da dosad nisu pravili probleme.

- U tom stanu je zapravo otac živeo s kumom, a sin je s vremena na vreme dolazio. Doselili su se pre oko godinu dana. Ne poznajem ih dobro, ali znam da se za ovo vreme niko nije žalio na njih. Nisu nikom pravili probleme, niti se iz njihovog stana čula neka buka. Bili su uvek fini i prijatni. Svi smo bili u šoku kada smo videli policiju i čuli šta se dogodilo - rekao je jedan od komšija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading