PACIJENTKINJA ŠUTNULA MEDICINSKU SESTRU U STOMAK NA KLINICI ZA ORL U BEOGRADU! Osumnjičena se razbesnela se tokom rutisnkog pregleda, jer joj se nije dopao tretman
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Ovaj pravi napad na radnom mestu odigrao se tokom redovne procedure zato što pacijentkinja, kako saznajemo, nije bila zadovoljna tretmanom.

Naime, K. K. je smeštena na Klinici za ORL gde je trebalo da bude obavljena rutinska procedura u kojoj je učestvovala sestra M. Đ. Kako Alo! saznaje, do sukoba je došlo jer je pacijentkinja bila uplašena, a pregled neprijatan, pa je od sestre tražila strpljenje.

- Nema tu vremena za neko maženje, nismo mi dečja bolnica, pa da vam pola sata objašnjavaju, uveseljavaju i skreću pažnju, drugi pacijenti čekaju. Sestra joj je valjda rekla da požuri, ili tako nešto, a ona se razbesnela i potpuno poludela, da ju je šutnula. Bezobrazno - rekla je za Alo! koleginica napadnute sestre.

Pacijentkinja je, kako dodaje, medicinsku sestru šutnula nogom u stomak.

Nasilnoj pacijentkinji će biti napisana prijava prilikom izlaska iz bolnice, a ne zna se da li će i oštećena sestra da podnese tužbu, s obzirom da ima pravo na to.

 

Podsetimo, pre oko dve nedelje za napad na medicinsku sestru B. M. osumnjičena je pacijentkinja, tinejdžerka A. M. koja je primljena na odeljenje toksikologije. Kako su pisali mediji, ona je bila na ovom odeljenju zbog zloupotrebe narkotika, na šta se sumnja i kada je u pitanju jučerašnji slučaj iz UKCS.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading