ZAJEDNO U VEČNOST! Katarina i Nenad biće sahranjeni jedno pored drugog, majka jeca: OVO BI ONI ŽELELI!
Foto: Printscreen/facebook

-Dogovorila sam se sa Katarininom hraniteljkom da ih sahranimo zajedno. Mislimo da je tako najbolje, jer, nažalost, ovozemaljski život nisu uspeli da prožive kako su želeli i planirali. Greh je da ih razdvajamo, obećali su se da će biti zajedno dok ih smrt ne rastavi. Prerano se sve to desilo, nažalost. Mislimo da bi i njih dvoje to želeli - kaže Nenadova majka kroz jecaje.

Katarina i Nenad su se, kako se sumnja, ugušili plinom, samo pet dana nakon što su se uselili u stan. Kako je napomenula njegova majka, porodica još nije dobila od policije bilo kakve informacije šta se tačno dogodilo sa njim i Katarinom.

- Istraga bi trebalo da otkrije tačno kako su stradali. Još nemamo ni rezultate obdukcije. Bili smo u policiji i tamo su nam rekli da ne mogu ništa da nam kažu dok se ne završi obdukcija i dok ne dobiju izveštaj iz novosadskog Instituta za sudsku medicinu. Tek tada ćemo znati uzrok ove velike tragedije. To bi, kako nam je rečeno, trebalo da se zna u ponedeljak prepodne. Do tada ni sahranu ne možemo da organizujemo, jer ne znamo kada ćemo moći da preuzmemo njihova tela - priča potresena Nenadova majka.

Želela da bude šnajderka, Nenad zarađivao kao moler

Nenad je radio u jednom privatnom pogrebnom preduzeću gde je dobio otkaz, a nakon toga je izučio molerski zanat. Kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, nudio je molerajske usluge u Zrenjaninu i bližoj okolini. Katarina je srednju školu završila u Zrenjaninu, a potom i kurs za šivenje.

Reporteri Alo! Posetili su juče i Katarininu hraniteljku u Ruskom Selu.

-Tako je valjda negde zapisano da se desi - kroz suze priča ona i navodi da je Katarina volela Zrenjanin, jer je tamo završila srednju školu „9. Maj“.

- Uvek je težila ka gradu i da ima svoju porodicu, ali zla sudbina je prekinula sve. Želela je da bude krojačica, to joj je bio san. Nisam znala ni da je bila trudna, kad se udala izgubile smo svaki kontakt. Imala sam osećaj kao da je moje dete, da nije u hraniteljskoj porodici. Iako je skinuta sa hraniteljstva kad je napunila 18 godina, kod mene je bila do 22. godine. Vezala sam se za nju, jednostavno je bila umiljato dete. Kod mene je od njene treće godine. Bila je umiljata, celo Rusko Selo žali za njom - kaže hraniteljka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading