NASTAVNIK NAM JE REKAO DA BEŽIMO! Ovo su detalji pucnjave na Vračaru, učenici su videli ranjenog drugara
Foto: Alo/Alo: Vladimir Marković/Tanjug

Tinejdžer (14), koji je uhapšen jutros nakon što je ubio portira u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u centru Vračara i ranio petoro đaka, imao je pet okvira za pištolj, kažu đaci koji su preživeli pucnjavu!

- On je ušao u školu i počeo da puca. Mi smo bili na spratu i pomislili smo da neko baca petarde. Međutim, iznenada je dotrčao naš nastavnik i počeo da viče da brzo izađemo iz škole. Dok smo trčali video sam jednog dečaka kako sedi na podu, a oko njega su bili drugari koji su plakali. Video sam da mu je trenerka bila probušena - reko je jedan od učenika škole Vladilsav Ribnikar, prenosi Informer.

Podsetimo, do pucnjave je došlo kada je učenik 7. razreda ušao u Osnovnu školu i odmah počeo da puca. Prvo je ubio portira škole, a onda je ranio petoro đaka.

Deca su prevezena u Tiršovu i Urgentni centar, a napadač je uhapšen. Kako nezvanično saznajemo prilikom hapšenja nije bio sam, pa se proverava da li je imao saučesnika.

POGREBNO DOŠLO U ŠKOLU NA VRAČARU! Očekuje se iznošenje tela nastradalih (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zanemela sam...

03.05.2023 11:13

Doživeh da i ovo vidim u ovoj ionako napaćenoj zemlji. Skoro je ministar prosvete izjavio da ne vidi problem što je krimos Kristijan snimao spot u jednoj školi jer škola treba da resocijalizuje. Posle ove izjave je trebao da da ostavku. Zanima me šta će sada reći prvi čovek prosvete?