ONA MU JE DALA JEDINICU Ovo je nastavnica istorije koja je teško ranjena u pucnjavi
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nastavnica povređena u pucnjavi, koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kako nezvanično saznajemo preminula je od povreda u Urgentnom centru.

Ona je u tu ustanovu primljena zajedno sa tri učenika, prenio je RTS. Nastavnica Tatjana Stevanović povređena u pucnjavi, koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, preminula je od povreda u Urgentnom centru.

Troje povređenih učenika nalazi se u Tiršovoj, od kojih je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen, rečeno je ranije Tanjugu u toj ustanovi.

Do pucnjave je došlo u 8.40 kada je učenik sedmog razreda otvorio vatru na obezbjeđenje i učenike.

Policija je uhapsila napadača, za koga je navela da je ispalio više hitaca najvjerovatnije iz očevog pištolja.

Nakon masakra on je mirno išetao iz škole, a ubrzo je policija blokirala sve okolne ulice i uhapsila ga.

Kako kažu roditelji njegovih školskih drugova, dečak koji je počinio krvav pir je važio za dobrog i mirnog momka koji je često išao na takmičenja i osvajao nagrade iz biologije i matematike.

"Dobio je jedinicu iz istorije i tada je poludeo. Upucao je istoričarku u kabinetu, a onda i drugove. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber - pričaju đaci Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" gde je učenik sedmog razreda pucnjem iz očevog pištolja ubio školskog čuvara i teško ranio više osoba.

Kako tvrde deca, oni su pobegli u kabinet gde su se skrivali.

"Plašili smo se, bio je haos, panika. Skrivali smo se. Čuvaru je pucao u glavu, ispričala su šokirana deca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading