EVO KO JE DEČAK KOJI JE IZVRŠIO MASAKR U ŠKOLI Bio je primeran đak, išao je na brojna takmičenja, a drugovi su za njega rekli ovo
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

K. K. (14) koji je ubio osmoro školskih drugova važio je za jednog od najtalentovanijih đaka osnovne škole u kojoj je počinio zločin, prenosi Informer.

Maloletni dečak jutros je oko osam časova ušao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda i ubio čuvara, nastavnicu istorije i ranio svoje drugove koji su u teškom stanju.

Kako Informer prenosi K.K. je išao na takmičenja iz matematike i biologije i osvajao je brojne nagrade i pohvale. Važi za jednog od najtalentovanijih đaka osnovne škole u kojoj je počinio masakr.

Njegovi školski drugari su za njega rekli da je uvek bio miran i povučen i da nikada nije pravio probleme, nego se isticao primernim ponašanjem. 

Podsetimo, K.K. je pucao iz dva pištolja. Imao je pet punih okvira i ranac pun molotovljevih koktela. Nakon masakra on je mirno išetao iz škole, a ubrzo je policija blokirala sve okolne ulice i uhapsila Kostu.

IZUSTIO JE SAMO JEDNU REČENICU Evo šta je dečak koji je napravio masakr na Vračaru rekao prilikom hapšenja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading