ZARAĐUJU NA TUĐOJ NESREĆI Cvećari u okolini škole "Vladislav Ribnikar", podigli cene,  "kako smo jadni"
Foto: Alo/Alo

Tragedija koja se dogodila u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik sedmog razreda usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, ostavila je u šoku celu Srbiju i gotovo da ne postoji osoba koja nije potresena nedavnim događajem.

Ipak, na društvenim mrežama su se pojavili navodi da vlasnici cvećara u blizini škole navodno dižu cene!

Mnogi sugrađani su dolazili u prethodna dva dana na mesto zločina i odavali počast ubijenoj deci i domaru koji je umro braneći ih. Palili su sveće i ostavljali plišane igračke i cveće.

 

 

Jedan korisnik na Tviteru tvrdi da su neki vlasnici cvećara iskoristili priliku i podigli cene ruža:

- Vlasnicima cvećara koji su u okolini škole podigli cene jedne ruže na 500 dinara, želim da poručim samo jedno. Kolo sreće se okreće, dabogda prosili za hleb, lešinari prokleti - napisao je korisnik Tvitera.

Za razliku od ovog korisnika, koji tvrdi da cvet košta 500 dinara, drugi kaže da dva cveta u cvećari u blizini Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" koštaju 1.200 dinara.

 

 

Sa druge strane, ima i onih koji tvrde da radnici cvećara nisu želeli da im naplate:

- Moje odeljenje je juče skupilo novac za cveće i cvećarka kada je čula gde deca nose dodala je još i nije želela da naplati. Ima nas raznih, ne možemo za sve reći da su lešinari - napisla je jedna učenica, dok je drugi korisnik ispod potvrdio da ima i cvećara koje danas nisu htele da naplate.

Mnogi su bili besni kada su čuli za ovakvo ponašanje cvećara i istakli kako im se ne piše dobro jer zarađuju na tuđoj nesreći...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading