POBIĆU VAS SVE KAO DEČAK U BEOGRADU Uhapšen Bosanac koji je pretio masakrom!
Printscreen

Policija u Bosni i Hercegovini uhapsila je Šerifa Smajlovića iz Banovića, koji je u akloholisanom stanju pretio da će "počiniti masakr kao u Beogradu" i prijavio svoju nameru policiji, rečeno je za Klix.ba iz Uprave policije.

Kako je za sarajevski portal potvrdila portparolka Uprave policije Adnana Sprečić, muškarac inicijala Š.S. se u petak veče sam prijavio policijskoj stanici Banovići, a policija ga je ubrzo uhapsila i zadržala u pritvoru do otrežnjenja.

On je tvrdio da će "poklati i ubiti", odnosno počiniti scenario većih razmera u odnosu na onaj u Beogradu. Kao razlog je naveo to što su ga napustili supruga i deca.

- On je od ranije poznat kao osoba sklona alkoholu, a s obzirom na to da su ga zatekli u alkoholisanom stanju, doveli su ga u stanicu. Pošto je narušavao javni red i mir, uz naročito drsko ponašanje i omalovažavanje policijskih službenika, nakon alkotestiranja, a po nalogu postupajućeg tužioca, on je zadržan do otrežnjenja - navela je Sprečić.

U policijskoj stanici Smajlović je ostao do subote ujutro, a zbog činjenice da je pretnje delio i putem društvenih mreža saslušan je i u svojstvu osumnjičene osobe za krivično delo ugrožavanje bezbednosti. Po nalogu tužioca policija trenutno vrši dodatne provere ove osobe.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading