blažić
Foto: Printscreen/Foto: MUP/Printscreen

-  Uroš je uz oca praktično odrastao uz oružje i vaspitavan je uz očev životni moto: „život je kurva, zato budi makro“. Na taj način Radiša je praktično vaspitavao budučeg ubicu i kad je Uroš u jednom trenutku umislio da ga se sredina ne plašil da ga po njegovim merilima, ne poštuje dovoljno, pomračio mu se um i napravio je masakr - ovo za Informer priča poznanik porodice Blažić, koji je dobro upućen u mnoge za javnost nepoznate detalje o Radiši i Urošu.

 -Radiša je bio ubeđen da je zaslužio veci čin od potpukovnika. Bio je uveren da ga neko u vojsci sabotira i da je trebalo da bude general, a ja sam ubeden da ga je zapravo ta njegova prgava narav koštala napretka u karijeri –  objašnjava njihov sagovornik.

Poznanik Blažića napominje da je Radiša zbog svog teškog detinjstva umislio da Uroša treba učiti da bude muskarčina i mačo kog se svi plaše.

-Radiša je Uroša od malih nogu učio da rukuje oružjem, vodio ga je često da puca . Po Šumadiji ga je vodio na kampovanje i tamo su ostajali i po nekoliko dana. Stalno mu je govorio da je „život kurva i da zato mora da bude makro“. Uroš je usvoji te principe koje mu je otac usađivao. Zato je još u osnovnoj Školi počeo da maltretira ostalu decu - kaže sagovornik medija.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading