SLAGALA SAM DA SAM TRUDNA DA ME NE BI UBIO Ovako se spasla smrti devojka koju je oteo monstrum iz Mladenovca!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Devojka J. A. (19), koju je zajedno s taksistom 5. maja posle masakra u Duboni i Malom Orašju kod Mladenovca oteo Uroš Blažić (21) i pretio im smrću, juče je na saslušanju otkrila da nije trudna, kako se dosad mislilo, već da je to izmislila da bi je ubica poštedeo!

Ona je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu sat i po vremena davala izjavu i opisivala šta se tog dana dešavalo u taksi vozilu.  

Kako saznajemo, rekla je da je u trenutku otmice samo brzo reagovala i slagala pomahnitalog ubicu da bi se spasla.

SLAGALA SAM DA SAM TRUDNA DA ME NE BI UBIO Ovako se spasla smrti devojka koju je oteo monstrum iz Mladenovca!

Foto: Alo

 

- Kada im je u vozilo ušao Blažić, rekla mu je da je u drugom stanju i to ga je, očigledno, odvatilo od namere da je ubije - navodi naš izvor.

U tužilaštvu je kasnije juče saslušan i njen verenik, koji je objasnio kako se osećao kobne večeri.

- Njegova verenica je tada trebalo da dođe kod njega. Navodno, rekao je da se tada vožnja odužila i da se zabrinuo za njenu bezbednost, kao i da je tek kasnije saznao šta je sve preživela njegova buduća supruga - podvlači naš sagovornik.

Izjavu je juče u tužilaštvu dao i taksista, koji je s devojkom i ubicom bio u kolima.

SLAGALA SAM DA SAM TRUDNA DA ME NE BI UBIO Ovako se spasla smrti devojka koju je oteo monstrum iz Mladenovca!

Tanjug

 

Podsetimo, nakon što je Uroš Blažić ubio osmoro ljudi i 14 ranio u selima Dubona i Malo Orašje, tokom bekstva je na naplatnoj rampi kod Malog Požarevca uleteo u taksi vozilo u kojem su bili devojka i taksista.

Istraga je utvrdila da je sa sobom imao bombu, kojom je navodno pretio da će ih razneti. Devojku, koja je snalažljivo slagala da je trudna, izbacio je iz vozila na Ubu, a potom naredio taksisti da ga vozi u mesto Vinjište, gde se nalazi imanje njegovog ujaka Gorana G. Blažić se upravo na tom imanju skrivao od policije i na tom mestu je i uhapšen.

Posle nezapamćenog masakra, u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu biće saslušano 50 svedoka.

Monstrum poslat na psihijatriju

Osumnjičeni za masakr prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu i trenutno je podvrgnut psihijatrijskom veštačenju. Ako se pokaže da nije bio uračunljiv u trenutku zločina, biće mu izrečena mera obaveznog lečenja i ostaće u toj ustanovi. U suprotnom, čeka ga dugogodišnja zatvorska kazna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading